Onsdag

nu är bajsungen här!
redan kläning trots att hon inte varit här länge, mamma hjälp!!

näe nu ska jag snoka vidare.

Tisdag

nu ska jag titta grannfejden :D
blev inte att jobba idag för att det var såpass lugnt att man bara går och tokletar efter tomma lådor i slutet av dagen och det är ju inte så givande för någon. har iaf varit med i någon undersökning sifo ringde, eller heter det sifo? jaja skitsamma dom frågade om mina radiovanor och jag svarade snällt. sen for jag och torrisen och åkte lite bil och kollade läget lite allmänt sen köpte vi nya kuddar för att våra är jäkligt ofräscha.

imorn så blir det inte heller att jobba för att onsdagar är mkt lugnare än tisdagar så jag blir ledig, blir att promenera och sen sola innan lillasyster kommer. när hon kommer ska vi väl slänga en fläskfile på grillen och sen lite pottisar till det. på kvällen blir det nog kanske och se vad alla andra gör, om vi ids i och med att typ alla ska till en grabb som bor i en liten etta och det känns ju lite trist. kanske mest trist för bajso.

nå nu ska jag se mitt program, tjings!

Måndag

nu är jobbet, middan och uppladdningen av bilder avklarat.
unga morsor, 100 höjdare och surr med jessica återstår.

nåväl har som sagt jobbat idag och det gick hur fint som helst kände inte av något i axeln och imorn blir det också att jobba, sen efter jobbet knallade jag hem och sen for vi och sola, eller det var bara jag som solade och skönt var det.

ska väl slänga upp lite bilder från olika tillfällen.



                                         

Söndag

igen, sitter och kollar csi för en gångs skull så är det ett avsnitt jag inte har sett.
kan ju meddela att min axel mår bra igen, hoppas att den inte blir så igen.
väntar också på att jesols ska ringa så jag slipper lyssna på våra grannar som skriker när dom skrattar,
jobbigt men jag överlever.

bajso kommer ju på onsdag och det är ju valborgsmässoafton då också så då blir det att grilla nå kött eller så,
funderar även på att dra med mig tobbe och caisa och kolla brasan här på tuna och äta lite gratiskorv :)
om det är någon som pratar mer än mig så är det caisa kan även berätta att hon är närgången och klängig också
så akta er om ni möter henne på stan, ni blir inte av med henne! haha nu kommer hon att bli vresig på mig

huhu vet att min mamma läser varje inlägg jag skriver så jag kan ju passa på att berömma henne för att hon blivit så duktig på att uppdatera sin blogg :) hon har nämligen varit VÄLDIGT slö på att göra det!

nu ska jag fortsätta titta på mitt csi, och imorn kommer en bild på gardinerna i sovrummet på min mors begäran!

Söndag

mamma, nu har  vi gardiner i sovrummet!
nåväl som sagt har donat upp ett par gardiner i sovrummet efter att vi har bott här i ett x antal månader
vart som ett annat rum kan man säga :D nu ska vi laga mat så det blir middag innan sovdags.

Tjaarå

Lördag

Vad jag har varit slö på att skriva.
nåväl nu gör jag ju det ;D ska stralle gå och sätta lite kött och marinera så vi får i oss lite middag innan det blir natt. idag har jag varit på språng HELA dagen, vaknade klockan åtta av att jessica ringde och ville ha moraliskt stöd och jag som är hennes vän ställer självklart upp när hon behöver tala ut, är inte alla som lyssnar på sina vänner eller ens svarar när dom ringer, men det är ju den personens problem om hon inte tycker att jessica är en nog bra vän. men jag tycker att jessica är en bästa vän :D sen efter jag pratat med jesols kom tobbe och hämtade mig så for vi till coopan och shopexpressade mat för hela månaden massa kött, korv, kassler, kyckling och mackisar såklart. sen åkte vi hem och satte allt i kylen sen iväg till jysk och kolla på det där billiga utebordet och det köpte vi så nu kan min mamma sitta i solen som når in på ballen. har hunnit till dollar också och 10:-shoppat blev en magnetgrej till knivar, penslar till att pensla marinad, möbeltussar, dubbelhäftande tejp och en sån man slipar knivarna med.

igår var vi ju och kolla badkläder till turkland och det hittades :D nu sitter min sambo och tittar lite konstigt åt mig för att jag läser upp allt jag skriver åt honom och när jag ändå nämner min sambo så kan jag säga att han tjatar om en Guldtvätt på Ok, men det tillåter jag inte! haha

nu tjing

Fredag

nu vart det fredag,
är på nya blogg.se tycker att det är lite mysko
nå tjiphej

Torsdag

torsdag redan? vart tar tiden vägen?
äsch då, imorn lön och då ska vi göra sctan i jakt på badkläder!
nu ska jag steka lite falukorv till middag.

jojustdet, lillasyster bajso kommer ju på onsdag!

Onsdag

kvällen är här och mitt humör är på topp

har kollat på de frusna karlarna idag, lite skämmigt men jag klarade det ändå ;)
blir nog att ta det riktigt lugnt ihelgen också kanske en bio om det nu är nå intressant film som finns där.

nu ska jag se klart mitt tvprogram sen sova.

Onsdag

godmorgon godmorgon!
sitter och tittar på thevoice's morgonprogram. nyss var PerArne.se där och prata om vad han söker för kvinna, någon annan jag som kommer att skämmas ikväll när Frusna män söker? hujaligen.

har jobbat igår och då lyckades jag göra något så det poppade till i axeln, något måste jag ha sträckt för det gör fortfarande äckligt ont.. uscha hoppas det går över idag så jag slipper ha ont.

tobbe tycker jag ska bita ihop och visa att jag växt upp i lkabs gruvgångar, typ att min pappa lyfter 50ton gråberg med sina bara händer och samtidigt ha båda axlarna ur led, det är så folk fungerar hemma i gällivare. Inget kan stoppa en gällivarebo :P

näe tjing 

Måndag

weiihooo!
huvudvärk, 100 höjdare och snart sova

måste ju skriva GRATTIS ! ! ! till jenny som klara kortet idag, körkortet alltså!!

Måndag

härligt väder, nu ska jag promenera.

uppdatera sen.

Söndag

godkvällgodkväll!
sitter här och kollar på äckelprgrammet mackan och erik - hela och rena! nu är dom på g att äta grisfötter. om man frågar mig så är det ju så att man själv är på g att spy!

idag har man hunnit med att sola och promenera lite, skönt att börja sola lite nu. nästa solning blir på tisdag.

nu är jag less + att jesols har blivit AA-are DÅLIGT DÅLIGT! inte anonyma alkolister utan american apparel eller hur det nu skrivs..

titta tv nu!

Lördag

sitter här i sängen och tittar lite på bamse, schäfern vi är hundvakt åt och kan ju säga att han lever upp till sitt namn! han är inte en liten pjäs. men han är världens snällaste. nu står han här vid sängkanten och ger mig värsta valpblicken för att han tror att jag ska släppa upp han i sängen, men jag är stenhård! nu vart han less och la sig på golvet i tvrummet. är glad att haniaf förstått att han inte får gå upp i sofforna, han försökte ett par gånger igår och för säkerhetens skull satte vi filtar i sofforna som vi måste slänga för att han har hoppat upp i sofforna, men va tusan.

tobbe har åkt till OK för att skjutsa bamses husse, matte (tobbes bror och hans tjej) och hans lillebror atlas en gigantisk rottis och hämta deras bil. sen skulle väl håkan, kero och linda kanske komma förbi och vara lite sociala. har hunnit ha tvättstuga idag också så nu har vi inte tvätt fulla golvet här i sovis. sen var jag och linda på en 1 timmes promenad med bamse. nu när det är vår så stigarna är ju fulla med vattenpölar och lera så när jag och hunden kom tillbaka hem så var det lera och smuts HELA vägen från ytterdörren till balkongen, tack gode gud att tobbe hade stängt dörrarna till tvrummet.

nu ska jag kolla igenom reklamen och invänta min man.

Fredag

igen..
sitter och kollar på elitseriefinalen mellan hv71 och linköping, spännande fast jag inte håller på något av lagen.
om det är något jag ärvt av min far så är det att jag verkligen lever mig in i matchen, hamnar närmare tvn allt eftersom.

kommer ihåg när caisa var här och hade praktik, då visade dom flera handbollsmatcher som sverige spelade, kan ju lätt säga att syster också har ärvt egenskapen att leva sig in i matcher, tillslut stod vi och skrek framför tvn. sen om man sitter på en speciellt sätt eller kanske är i köket när sverige gör mål så måste man sitta på det sättet eller stanna kvar i köket tills matchen är slut. är man helt dum eller vad?

pratade nyss med mamma om lite allt möjligt men sen hade hon inte alls tid för mig, dåligt mamma dåligt!

nåväl nu är det bara fem veckor tills vi åker iväg och imorn ska jag börja grunda lite med solarie så man inte kommer dit och ser ut som en kritvit val.

nu ska jag fortsätta vänta här och sen kommer väl sambon med bamse skulle jag tro, sen kanske det blir lite guitar hero med frälsta kero och sen sängen!

nu får det räcka för idag.


Fredag

hejhopp!
nu sitter jag har efter min lunch - nutra!
har hunnit vara och promenera också, det var varmt!
har pratat med jesols också. det var kul!
nu ska jag lägga in två bilder en på jag när jag är fräsch och en på mina mini lättapaket.


Torsdag

nu är det inte lång tid kvar av den här torsdagen
var med om ett strömavbrott som kapa internet under tiden
menmen jag överlevde, och tur är väl det!

har hunnit vara på en promp också, SKÖNT!!
har fått massa energi nu som jag måste göra mig av med!
fick ju ett sånt där gummiband av mamma när dom var här i förra helgen så jag har tagit och gjort lite armövningar så gäddhänget försvinner, NU BLIR DU GLAD VA? PAPPA? HALLÅ? haha

blir att få bamse hit imornkväll om nu inte tobbe säger åt micke att vi kan ta han lite tidigare så han vänjer sig lite vid att vara med oss, och våran lägenhet, bara han inte är en sån hund som pinkar in sitt revir.
Så under fredagkväll och lördag förmiddag, mellan tvättmaskinsturerna, så har jag min promenadkompis.

nu måste jag berömma mig själv när jag har varit så aktiv och skrivit TVÅ inlägg på en fjuttig dag.

Tjarå, igen.

Torsdag

Ohmygoood!
Idag är det en strålande dag och jag skulle egentligen ha missat massa soltimmar i och med att jag skulle jobba men ungefär en 20min efter jag klivit upp ringer greger från hedmans och säger att jag inte behöver jobba att dom har så pass mycket folk där som ska lära sig inför sommaren och jag kan ju redan allt såpass så :D

Känner att min snömögel/pollen/smältande snö allergi börjar komma till mig, har kliat PÅ min näsa väldigt länge nu tror jag är på G att bli galen! tror nästan att jag har kvar nåt piller i väskan, måste kolla sen när jag uppdaterat. Får iaf hoppas att ögonen inte börjar rinna som det kan göra vissa gånger om våren.

Har då som sagt varit uppe tidigt idag, när det inte blev att jobba följde jag med tobbisen på hans jobb. Nu sitter jag och tittar på Ellen hon får precis ett par skor av Paris Hilton och nu lite löshår :)

Igår var det 'När & Fjärran' på tv och dom var på det hotellet vi ska till i turkie. Tror det kommer bli en otroligt flottig resa :)

Nu ska jag nog se vad som finns till lunch här hemma, om det nu finns något, tror det blir en nutra.

Onsdag

Tänk, för ett år sen väntade jag nog förmodligen på att vi skulle fara och dela kometen.
Nu idag sitter jag här och läser lules svar på kometen :D haha
Vad ville jag få fram med det? Ingenting!

Idag ska jag, jag vet inte. har inte bestämt något.

Om en vecka och två dagar är det löning! Wieho! sen efter det är det valborg!

Tjing

Tisdag

Halleluja!

Klev upp halv sju och skulle titta the voice på femman, kvart i sju ringde Greger från hedmans och fråga om jag kunde komma så jag har jobbat idag också :D

Tycker luleå kommun är sega med ansökningarna.

nu har jag inte något att skriva igen.

HEJPA

Måndag

Kom nyss fram till att jag måste lära mig att skriva mer intressanta blogginlägg.
Det är inte så lätt alla gånger att komma på något att skriva, men nu gör jag ett försök iaf - ni får ta det som det kommer!
Dagen har börjat redan klockan 6 för min del, började jobba 7 så halv började jag plumsa fram till jobbet, ingen annan hade gått där jag gick. När jag kom fram på en lite större väg så var det väldigt halt där vars traktorn hade plogat och rätt som det var så for hälen väldigt för mycket långt fram, försökte rädda mig själv men det fanns ingen återvändo och jag stod på knä där i snön :) men det bjuder jag på.
Väl framme på jobbet fick jag reda på att jag egentligen skulle ha börjat klockan tio men vad skulle jag göra åt det? Gå hem? Nej skulle inte tro det va. Jobbade på genom dagen och gick hem vid fem, eller jag gick inte hem utan jag gick till garaget så for jag och torris och handla lite strips. Kom hem lämnade stripsen och gick mot tvättstugan för att boka tid (komihåggrejtillmigsjälv tvättstuga lördag 12-17) sen laga mat kotletter och strips - MUMS.
Nu alldeles nyligt kom Håkan förbi och skulle fixa dimmer till kökslampan så det inte behöver vara så starkt sken hela tiden, han kunde inte fixa till det riktigt.

Nu ska jag kolla vidare på Ceasar


Söndag

idag är det dagen efter för många, även för min man ;)
gårdagen var roligt som tusan vi fick mkt gjort
vi började med att grilla jag och torris här hemma, sen for vi till mams och paps på comfort surrade med dom och sminkade mamma sen vid åtta skulle dom vidare till brass så vi körde dit dom, sen hem och få besök av kero och linda senare kom håkan också. fick kero och linda att bli frälsta i guitar hero ;D sen for vi ut en sväng med bilen med jag som chaufför sen skulle vi in på brass jag och tobbe då, men det var för mycket folk där så vakterna tvärvägra med att släppa in oss. tobbe pratade med ronald där en sväng också och han skulle få in oss på brass om vi hämta han och nån kompis från porsön, sagt och gjort vi kom in bakvägen. träffade ida och jonny där inne och sen for vi med mor och far när dom skulle hem :D sen statoil och köpa nå mat åt torris.
kan ju nämna att det var femtiotalskväll på brass :D

nu sitter vi och kollar på ett SJUKT program på femman, det är hyperkristna som inte tycker att barn ska få göra något alls, och om de gör fel så blir det en smäll eller två.

heeejpaheeeej

Lördag

wååhååå!
idag är det lördag, ska nog gå och sova tidigt idag.
eller så ska jag fara utanför brass och kolla om jag ser min mor och far
KULIGT
tror jag hade något på hjärtat men det verkar vara som bortfluget.

Fredag

Jag erkänner, JAG TYCKER OM ATT SNOKA!
det är så underhållande, även fast personen i fråga är helt okänd för mig
håller mig alltid uppdaterad på alla bloggar så jag och jesols kan ha en
liten genomgång på kvällskvisten ifall någon av oss har hittat ngn ny
intressant person eller ointressant person att hålla koll på.
vi två verkar ju inte vara dom enda i vårat avlånga land som tycker att det är roligt att vara och kolla vad blondinbella och hennes mr X sysslar med, skitsamma att hon tjänar pengar på det, men hallå! spelar väl ingen roll ifall jag slutar läsa hon har ju ändå ca 40112 stycken andra som läser den dagligen och inte hade jag haft ngt emot att tjäna pengar på att blogga :D

fick veta nyss av min mamma och pappa att även jag kommer att få lite pengar i pungen från skattegrejen :D
sen får jag ju svara på min faders kommentar: Nej jag sysslar inte med sånt! du läser i syne, jag är ju liten ! 
mams och paps kommer mest troligt imorn om nu inte mams blir tvärdålig igen. det blir kul, för mamma är avis på min snygga tidningssamlar sak, DEN ÄR SNYGG, den är från DOLLARSTORE!

nu väcka torrisen så vi kan föra en allvarlig diskussion

Torsdag

har jobbat idag :D även igår.
hämtat ut passen har vi gjort också, fast på lunchen.
är grymt less och så, trodde faktiskt inte att ett sms
eller ett telefonsamtal kunde vara så svårt.
nåväl behöver ju inte vara med om samma sak igen när jag kommer hem från jobbet.

nu ska jag göra min pojkvän sällskap och kolla på spårlöst.

Tisdag

hejallaglada!
igår sökte jag ungefärligt 5-7jobb som uska,
inget av dom var sommarjobb utan alla "tills vidare"
som det heter nu förtiden!
nu ska jag duscha, dammsuga och diska - allt på D ska jag göra!

Måndag

sitter här i vårat vardagsrum och lyssnar på christer i p3,
kul att lyssna "appropå det". idag fyller min kära mor år!
hon fyller hela 45år lite smågammalt ;) imorn skulle
min mobbo robba ha fyllt 43 lite gammalt det också.
jesols mamma och jesols nisse fyller också år idag
har varit och prompat i en timme också, var och lämnade
filmen jag och älsk såg igår - Mr. Woodcock den var
ganska bra ändå, när jag ändå skriver om film kan
jag ju berätta att vi såg Solstorm (väääärdelös), och
the heartbreak kid (kuuuuuuulig). hann med lite party
i lördags också, vi började här hemma sen gick vi till
gabby och johan som bor några hus bort, vid halv 10
så kommer störningsjouren för att vi lever om för mycket(?)
så vi drar med hela festen hem till oss istället, poppade
ordentligt med musik men våra grannar är snälla så dom
bryr sig inte dess mer. sen åker alla andra till ngn milo
och sen på krogen, jag och älsk stannade hemma och
sova. söndagen blev luuugn vaknade upp halv6 av min
näsa som kliade nå förbannat. sen upp till vallen och
kolla min syster och hennes lag när dom spela mot Lira!

nu ska jag kolla om vi har creme fraiche hemma och om
vi inte har det så måste vi fara och handla en sådan till
våran currykyckling.

HEJPAHEEJ


Söndag

Godmorgon världen!
Klockan är nu just över 06.00 och jag, sofia lantto är VAKEN
Och om sanningen ska fram så vaknade jag halv 6 till och med!
känner mig lite skakig och så ännu från igårkväll.
snart ringer caisa och då ska jag iväg och kolla hennes match på vallen här ovanför.

tjosanhejs

Torsdag

Tvingad till att skriva en gång till idag, av personen man ej får nämna vid namn, men jag gör det ändå!
J E S O L S!

har varit till farbror blå idag och gjort bort passen, tobbe tyckte att jag poserade fast jag inte gjorde det

Nu letar jag och jesicka bloggar att snoka i :D

Måste bara säga att min man är vääärldens bästa

Torsdag

dr FEELGOOD :D
skön låt alltså! har nyss surrat med läkarhuset hermelinen om lite olika vaccinationer
trevlig tant som säger att jag och mannen kan vänta tills två veckor innan vi åker :D
nu surrar jag lite med jesols med jag väntar på att mannen ska komma och hämta mig
så vi kan handla lite till fikat han ska ha med på jobbet nu när det är hans fikavecka
och sen iväg och göra pass :D idag ska vi äta lasagne, känns som att jag gått ner
ett kilo eller två nu, är helt hyper på dagarna här hemma. imorn får jag inte missa the voice
på morgonen för det är som bra. Näe nu ska jag borsta mina gula tänder och sen ta
på ett par sockor.

Tisdag

Äntligen funkar blogg igen, har velat skriva lääänge men det har inte funkat.
Och helt klart typiskt är ju att allt som jag har velat skriva har väl försvunnit ur min skalle!

Nåväl är hemma nu efter min vistelse i mampa :D
Hann med mycket under helgen och har inte blivit många timmar jag sovit, men vad gör det?
Fredagmorgon skulle vi åka till mommo och hälsa på men innan vi kom iväg så var jag tvungen att gå på lindex och köpa nya brills i och med att mina hade gått sönder i väskan, köpte ett fodral till dom också, sen skulle mamma på banken och efter det kom vi iväg. Käkade, hälsa på mitt original till gammelmommo och var på märtas en sväng sen lite plumsning i snö och sen iväg hemåt tog väl inte så värst lång tid att åka hem. Brukar kalla min mamma för blyfoten :D
Vad gjorde jag på kvällen? tror att jag garanterat var med jessica, sen var vi nog iväg på ett mission eller två.

Lördag
For med mams, paps, ollie, ebba och wilma och körde skoter, körde mot kiblehållet och gasa lite.
haha mamma och ebba tippa med skotern mitt på vintervägen sen efter det for vi mot gällivare och skulle sola och då fick vi lite sladd på bilen och hamna i lite fel körriktning. sen hem och basta och iväg till louise för att ta en drink :) men det blev inte som planerat så efter manuella så for hon till jobbsan och jag for med jessica på mission

Söndag
Somnade väl vid fem natten till söndag och upp klockan åtta, en lite aning trött kanske? JOTACK!
kom fram till törka vid 11 kanske? var som i en dimma var tvungen att gå in på shell och köpa en redbull så jag piggnade till lite sen hem till lule, min man var en aning sliten efter hans upptåg.

Måndag
Fick jobba!! Weeeeeeeeiii, nu får jag tre dagars lön i april :D jag blir rik.
sen hem äta och lite guitar hero, vann mot the devil i finalbattle =D

Idag
Vaknade, somnade, vaknade nu här!
Blir nog att skicka iväg min och mammas beställning från amerrka idag :D

/drPhil