Måndag

som sagt, när kommer snön till playa del lule?

nåväl snö eller inte snö så är var det fortfarande första advent igår och vi har tagit fram julen, eller vissa saker är inte klar än såsom lite gardiner till kök och sovrum för dom måste jag stryka & sen får jag inte glömma att berätta att vi har köpt en sån där granrisslinga att ha på ballen som alla andra också har :D

imorse klev jag upp före fan, närmare bestämt klockan 06.54 sen ringde min mor 07.01 för att se så jag klivit upp.. är ju som sagt ingen morgonmänniska eller om jag ska vara en morgonmänniska så ska det vara så att jag ska vara på jobbet eller liknande klockan 06 då är det mycket lättare att komma upp =) men nu kom jag helt bort från ämnet, klev upp tidigt för att jag skulle på provtagning klockan 08.30 och sagt och gjort tog bussen dit för att det var så saudans kallt sen promenerade jag hem för att det skulle gå fortare än att vänta på bussen. BRA GJORT FIA!

mycket trevliga saker har hänt sen jag fyllde år! på fredag så började dagen med en dusch för att jag inte skulle lukta illa på stadens gator och torg så linda hade fått skämmas, nåväl linda skulle sluta klockan tolv så jag siktade in mig på att vara klar tills dess men fick en smärre chock när hon ringer en timme tidigare och säger att hon slutat, lite stress senare så var jag på G. Vi drog in till stan och kikade in hos frisörerna på Sax&Maskin och jag fick mig en tid klockan 13 =) ibland har man tur. vi hade just under en timme på oss så vi drog på bolaget på storheden sen var det klippning.

 

När jag var nyfriserad och klar mötte vi upp sandra(lindas kusin) mitt i stan och gick en vända på stan, hittade en skitfin lila tröja och en present åt snero. sen ica maxi för att inhandla virke och chips (jag åt inte ett enda chips under kvällen!!) och sedan hämta vi pizza efter 7 timmar på ranten =) jag och tobbe smällde i oss maten och jag satte färg på ögonlocken sen iväg till Åström/Keros residens för en lättare fylla :D hann med allt från att sjunga allsång(fast det är väl inte allsång om bara två av tolv sjunger?) vi sjöng bra musik av messedasch, fin skit. sen planerade vi bishop och jag kom in fast det var 23 eller jag kom fram till baren när en vakt hoppade fram och då menar jag verkligen hoppade! han frågade efter ålder och jag stammade fram min allt för unga ålder och fick skamset avlägsna mig.. det var nån som frågade varför jag svarade 21 på hans fråga när det var 23 och jag kom fram till att det var ju som lika i och med att om han hade tittat på mitt leg så hade han ju sett att jag inte var 23 hursomhelst! nåväl jag och linda gick vidare mot dessa snälla vakter som jobbar på olivers och där var jag välkommer för att jag är så snäll! sen kom grabbarna och kusinen(inte min) till olivers och en tant och jag jämförde tatueringar innan jag och tobs drog hem.

 

lite bilder på det här kanske?

1)     2)     3)     
4)     5)

1) blommorna jag fick av min man, 2) blommorna jag fick av Åström/Kero, 3) jag och linda på deras tossi, 4) man ser lite av min nya frilla, 5) såhär ser det ut med nya underläggen mamma! 


Onsdag

För 21 år sedan så var jag ett par timmar gammal, en liten plutt så att säga.

Nu 21 år senare är jag vaken, ska vika tvätt och skriva en inhandlingslista.


För en liten stund sedan så, eller nja en timme sedan så ringde tobbe och blev chockad över att jag var vaken. Jag frågade då varför han ringde om han trodde att jag sov, han svarade att det lyste på ängsgården och han trodde jag var och kikade i fönstrerna där.. haha han är bright min man !

Om ett par timmar så ska jag iväg och jobba blir 12-16 så det blir rätt så lugna puckar tror jag :D

nu tvätt, dusch, bäddning.

Onsdag

ajajaj min rygg värker, blir att inta ryggläge i sängen direkt efter att jag tvättat halvfärdigt..

påtal om något annat så är jag mäkta förvånad över att grannarna fortsätter att vråla, det är nästan så att jag har saknat det under kvällen. natten mot idag så poppade dom musik som om det vore ett disco där nere så när tobbe kom hem och vi skulle gå och lägga oss vid klockan 3-4 så ringde vi jouren och typiskt nog så stängde dom discot 10 min efter innan jouren kommit..
måste ju säga att under våra två år här i lägenheten så har vi bara ringt jouren 2 gånger.. 

nåväl nu ska jag sortera lite tvätt färdigt


Dag 14

 

"Bättre ett fat kål med kärlek än en gödd oxe med hat."

 

"Om inte HERREN bygger huset är arbetarnas möda förgäves. Om inte HERREN bevarar staden vakar väktaren förgäves."


Lördag

då var lördagens måste avklarat - Dansbandskampen :D

mjau, snart fyller jag år, och mer än så hade jag nog inte på hjärtat just nu..


Dag 13

"Ett gott mod är ett ständigt gästabud."

"Om jag än vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig. Din käpp och stav, de tröstar mig."

Torsdag

haha ung mamma reklamen på mtv är ju bara för bra !

här för ett litet tag sedan pratade jag med min doktor och jag ska fortsätta äta tabletterna och ta prover då och då så jag ligger stabilt på ett fint värde :D och på tal om prover så har jag nästa provtagning på fredag nästa vecka.

det är mycket som har med vårdcentralen att göra idag, tobbe fick en tid idag för att kolla upp sin hosta som han haft i sisådär en tolv år, samma år som lillebror föddes så krashade ju tobbe och bror hans med skotern och sen dess så är det ständig hosta..

nu till något helt annat, trodde att vi skulle få normala grannar den här gången men så fel man kan ha.. i måndags natt när jag var på jobbet så hade till och med polisen varit och hämta ena grannen som ville komma in till nya grannarna och sen hade ännu en annan granne stått och skrikit i trappen att den första grannen skulle hålla käft - hänger ni med?

nåväl inatt så hade dom spelat så hög musik att tobbe vaknat och inte kunnat somna om, jag är glad över att när jag väl sover så kan ingenting väcka mig. haha var förresten med om nå sjukt, vaknade till mitt i natten och tårarna bara rann och jag vet inte vad jag har drömt som har gjort att börjat böla men jag somnade iaf om fort och det är ju huvudsaken!

Förlåt för att jag inte skrivit dagens verser på länge men nu kommer dom !

Dag 12

 

"Ett mjukt svar stillar vrede."

 

"När jag ser din himmel, dina fingrars verk, månen och stjärnorna som du har skapat, vad är då en människa att du tänker på henne...?"


Söndag

weloo!

dagen är kommen! fars dag är här!
och här är min bästa pappa :D


Torsdag

ojdå hopsan!

lyssnar lite på mr Cash och tar en slurk vatten.  har återigen vaknat före fan (06.40) UTAN väckarklocka, är ju sjukligt för att vara jag.. nog för att det för med sig att jag somnar innan det har blivit mörkt, igår vaknade jag 06.40 och var igång hela dagen till klockan 17.45 då slocknade jag på soffan och vaknade till liv klockan 24 och la mig under täcket och snarkade till klockan 03 och vaknade sedan 06.40 idag också. när jag tänker efter så kanske det inte är så konstigt när jag sover så mycket under kvällen också..

nåväl mitt sömnfel började som vanligt första lediga natten efter jobb, kunde inte sova en blund på hela natten och när voice började klockan 06.30 så var jag fast där också.. sen sov jag från elva till två och sen somnade jag vid 24 och vaknade tidigt på tisdag morgon, så hur blir det nu i eftermiddag när jag ska jobba ända till klockan 21.15 och på fredag då jag går ut på natt?

slängde iväg mina ögon mot fönstret och kan konstatera att snön ÄNTLIGEN har kommit hit till playa del luleå!


just det, sjukdomsläget i vårat hem är följande

Jag; fortfarande hosta till viss del men inget övrigt.

Tobbe; hostar lungorna och tarmarna till viss del ur sig varje morgon, snorar också som vanligt men febern är borta, yrsel och frossa till och från.

nu när jag börjar till att vara frisk så kommer det nog bli mer uppdateringar om jag nu får till mitt dygn som det ska vara..


Dag 11

 

"Rättfärdighet upphöjer ett folk, men synd är folkens vanära."

 

"Lär oss betänka hur få våra dagar är, så att vi får visa hjärtan."