Onsdag

hellojhej
sitter här hemma och tittar lite tv, ska börja med maten här på ett tag så jag hinner vila lite innan jag far på jobbet.
nåväl, vad har hänt sen sist? nja inget :D

fredag = kalaset :D

nu tjing

Måndag

Jomenvisst, måndag morgon och är på ängsgården som extravak går skitbra men är trött som en mupp, sen hem och sova nu korsord :)

Söndag

åhåj, nu har jag klarat en till arbetsvecka. hade fyra nätter på schemat och sen fick jag gå ut extra igår kväll sen har jag jobbat på hedis också så det är ganska många timmar :D jo kan ju nämna att jag har jobbat på ett äldreboende också kanske.

har ju inte jobbat så mycket inom vården så när jag gick på i tisdags fick dom ha överseende med mig så jag fick lära mig på nytt igen. nu är jag ledig från nattjobbet fram tills att jag på kvällen den 30/7.

nu till löningen ska jag och min man ta och dra oss till ikea och köpa säng och lite småkrafs och kanske att vi fixar till vårat datarum så det blir färdigt och snyggt, ohja kom på nu att jag måste köpa en spolhållare till min symaskin.

nu ska jag kolla på ellos om dom har min jacka där, ska beställa nu så den inte hinner ta slut innan hösten ;)

Tisdag

jepp idag har jag rätt dag i huvudet, ännu iaf.
har nyss försökt ta mig en powernap innan jobbet eller försökte ta den vid fem men har inte riktigt kunna somna in ordentligt så är inte helt utvilad.

nu skansen ett tag sen ta och åka mot jobbet så jag kan ta rapporten?!?! ghaaaaaaad första gången liksåååm

tjing hej,

Måndag

hejhalleluja!
idag på jobbet var det en hämt som skulle hämtas 14/7 - idag, men jag började tveka när det stod att den skulle hämtas på måndag, är ju måndag idag men jag har haft tisdag eller onsdag i huvudet. nåväl imorn går jag ut på natt ska jobba fyra nätter och eftermiddagar på hedmans :D  det kommer nog bli lite cash till ikeatrippen i augusti tror jag.

tittade mig i spegeln nyss och kom fram till att det är hög tid att gå till frissan också! blaaaahhhhhh

nu hejpahej, kanske hinner uppdatera imorn innan natten eller så gör jag det via mobilen :D

godnaaaajt

Tisdag

snarrebarre ska jag gå till kojsen så att säga, innan det hade jag tänkt att skriva lite här

idag har jag varit ledig så jag har sovit mest hela dagen, sen for jag och min sambo förbi lulebo och hämta en sån där grej så vi kan boka tvättisen. sen kika runt lite överallt och köpa vattenmelon + fika när mor, far och ungarna skulle komma. dom tog tid på sig och kom ganska sent och direkt dom kom satte papsen igång med att laga mat, skinksås med mackisar :P fyyy vad gott och längesen man åt pappamat också. satt och surra lite med torbjörn och päronen innan dom jäktade tillbaka till stugan.

imorn är jag nog också ledig och då har jag tänkt att jag ska åka till stugan i törka när jag vaknar.

missar en omläggning men får ju å andra sidan vara med på en sut ut :D längesen man fick vara med om något sådant.
welowelo nu känner jag mig sådär lagomt seg.

tjiiiiiiiiiiing heeeeejs

Lördag


idag är ingen vanlig dag, för idag är det caisas födelsedag, hurra hurra hurra!
(på hennes egen begäran)

idag har det varit en lugn dag endast lite matshopping på coop och en snabb sväng och kolla daniels nya lägenhet som han har införskaffat sig. efter det for vi hem och lagade köttgryta - mums.

igår skulle vi på daniels inflyttningspartaj men jag banga och tittade lite på mordkommisionen och sen på äventyr med tobbe så vi kom hem vid vid 4 efter många om och men.

nu ska jag duscha och väcka min man så vi kanske kan hitta på något.

Torsdag

ojdå, det var ett tag sedan jag skrev. tänkte ta och ladda upp bilder från telefonen men det är så ansträngande.
ser nu på klockan att jag stämplade ut för exakt en timme sedan, 20.03 och stämplade in 6.30 och börjar 6.00 imorn. tungt? nja sådär, lättare att börja klockan sex eller halv sju som jag har gjort nu den senaste tiden.

imorn blir det helg, hoppas att arbetsdagen inte blir allt för lång, så man inte är så seg på kvällen, om det inte är på kvällen jag slutar

förresten kan jag meddela att hamsterdance som man lyssnade på i 3an går igen, eller iaf på lagret. hahah

blev en aning mkt snack om joppet.

nu ska jag kramas med min man, kanske kolla på nån resa :D