20år :)

då var denna dagen över.
vaknade imorse när pappa min ringde och grattade mig och insåg att jag fått min första present under gårdagen/natten, en hääärligt förkylning av min kära sambo :P sen när jag vaknade till liv kom tobbe in med en interfloragrej, det var min kära familj som hade budat en jättefin bukett åt mig

sedan satt jag och min man och surrade ett bra tag och sen frågade tobbe vad jag behövde mest, ett par skor eller en vinterjacka, det fick bli en vinterjacka från stadium

en valross men iaf jackan syns :D

sen efter stan blev det att åka till svärmor+svärfar och käka tårta, sen fick jag en paradisask också av älsk.

nu sitter vi och slötittar lite på tv innan vi ska gå och sova.

p.s. tack tack tack alla som har grattat mig både här på bloggan och via sms :D

Måndag

en dag kvar. GRATTIS ANNA HJERTBERG!
satt och funderade på vad alla pysslar med där hemma i G-Town och M-City
här i lulstan så snöar det nå kopiöst, min bil är helt insnöad så jag ska väl kanske gå och skotta lite.
eller iaf boka besiktning. och baka måste jag göra idag. blir nog inte tårta här hemma blir nog bara tårta hos svärfar. men men har iaf önskat mig en iphone3g av louise :D och det skulle jag få :D haha

Söndag

imorn börjar en ny vecka igen och på tisdag fyller jag ååååår!!!!!!!
gammal som en lök blir jag :D
igår hände inte  mycket förutom dansbandskampen och så.

nu ska jag se vad tobi gör.

Fredag

känns som att det är söndag idag, men det är nog mest för att tobbe har varit ledig idag och igår för att tony och sofie skulle vara här hos oss. och dom kom ju hit onsdagkväll med flyget, sen blev det lite guitarhero och vi kom väl i säng vid 3-4 men det gick inte och sova när våra kära grannar höll på och producera barn. haha. nåväl och igår så vaknade jag av att pappan min ringde och sa att jag skulle hoppa i bilen och köra till pite för att hans lastbil hade pajat, så jag ringde till torbjörn i och med att min bil inte har balanserade däck så sen for vi och plockade upp pappa och sen väl framme i lule så gick vi en sväng på jula och en sväng på rusta sen hem och ta det lugnt innan pappa skulle åka med tåget. När han hade blivit avsläppt så hämta vi roger och for på bolaget och sen till kvantum och lämna igen hancock. sen när tony och sofie hade rantat runt färdigt så blev det lite party och sen kom dk och hans tjej, håkan och jonny :D alla utom jag for på krogen sen och när dom kom hem satt vi och surrade så vi kom i säng först vid 5 tiden. idag har vi mest tagit det lugnt och handlat lite middag och innan det så var min vän jesols förbi med sitt husband, kanske inte var så social men mådde inte så bra heller.

nu ska jag spela.

Onsdag

har nyss sett hancock :D riktigt bra film måste jag få säga.
har present av mommo idag sen har jag handlat en till julklapp



två stycken fattas dock på bilden, snart är jag alltså färdig med alla julisar,
blir på tisdag/onsdag jag ska köpa resten.

nu spela lite

Måndag

vaknade imorse av att telefonen ringde det var vakansen som frågade om jag ville jobba lite på radiomasten.
så nu här för ett tag sen så kom jag hem, var huuuur lugnt som helst men det är ju mest för att jobbade från 8-13,30 :D
nu tittar jag ellen i väntan på close to home.
sen kanske det blir dollar en sväng

expressen nu för att spela lite.

Söndag

imorn mor min, imorn är dagen då jag lägger in bilder har nyss satt kameran och ladda och då blir det lite uppdateringar om mig och mitt hem :D

sen har jag fått veta att bror och kusin kommer nästa helg och inte nu till helgen. samma helg som mor och far och syskonen kommer. kanske blir att se luleå hockey då också.

nu ska jag fortsätta se på supernatural på femman för sen är det csi :D

Lördag

idag har vi varit väldigt duktiga! först kom toböns päron och kolla på våran uppdaterade lägenhet och sen tog vi det lugnt ett tag, för att sedan åka och handla lite julisar. när jag sedan skulle slå in klapparna så märkte jag att mitt redan så snygga papper från ikea hade tryck på båda sidorna sen turkos och silverfärgade snören till det. det kommer bli en snygg jul :D

snart börjar madagaskar på femman, jag har ju den på dvd men det är ju inte samma sak utan reklampauserna.

btw så kommer visst min bror och kusin hit ihelgen :P och tony och hans tjej kommer på onsdag och är till fredag så det kommer bli lite fullt upp hemma hos Lantto/Johansson.

Fredag

inte bra, inte bra, absolut inte bra.
men allt löser sig alltid och nu har jag surrat med viksamordningen och tanten där hade glömt att skicka hem alla mina papper om allt.
90210 bevvan ganska fränt att sitta och titta på det :D brukar kolla nåt avsnitt i veckan men man missar ändå ingenting under dom dagarna man inte tittar.
nu ska jag fortsätta vara en aning deppad. har inte hittat nå julisar ännu men jag jobbar på det.

Torsdag

nu är vintern här!

snart ska vi laga oss lite souvas med strips, dock utan stribbas för min del.

sen ikväll blir det nog att spana på nätet om jag hittar nå julisar där.

kom på vad jag och tobbe kan ge till tommy i inflyttningspresent när han väl har flyttat - Spegeln :D

tinkerbelltjing

Onsdag

welobop! nu är jag på bättre humör, har nyss ätit lite dolmio till middag. Onsdag är våran Dolmiodag :D
kom nyss på att det endast är 13 dagar kvar tills jag fyller gammal, mindre än två veckor då alltså och när jag fyller år är det mindre än en månad kvar tills julafton. just det måste komma ihåg och köpa chokladkalendrar till oss och sen massa julisar till familjen.
Vad önskar min familj sig??
Mor, far, tommy, caisa, ebba, oliver och wilma ni får ta och skriva lite önskemål.

sen är det ju en annan femma när det gäller torrisen. vad vill han ha?

Onsdag

blä.
usch.

tjingeling

Tisdag

måste bara skriva lite innan jag går och nannar.
kan börja med att berätta att syster färgade mitt hår i fredags så nu är min rand uppe på huvudet borta :D seedan kan jag berätta att jag starkt funderar på att kila till dollar imorn för att inhandla en pensel eller två så hyllan blir helt vit och inte fläckig som den är nu. köpte ju en tatueringstidning i veckan som var och i den var det massa annonser från alla möjliga tatuerare så jag har varit och spanat efter lite inspiration. hade behövt köra alla avlagda kläder till myrorna också som jag har planerat i en evighet.

bra bra bra, kanske kommer till ett slut, eller inte slut snarare en ny början?

Måndag

och såffi är redan på g, eller har varit på g i nån timme nu. lyssnar på lite musik på xboxen och tare chillpill.
har också hunnit kika efter en lämolig tatuering, är grymt sugen nu :P
idag händer det inte så mycket ska nog iaf titta in i skrubben och se om det finns något jag kan hitta på att dona med där nu när jag fixat allt som har varit i lådor, med tanke på hur det ser ut där inne borde det inte vara så svårt att hitta något att göra.

nu tjingeling

Söndag

jeop idag har småttingarna åkt hem med bussarna. sen har vi fikat tårta hos tobbes föräldrar :D
mamman min skickade ett mms på en tatuering som hon tyckte skulle passa mig + en som hon tyckte att pappa skulle föreviga. det är som tyst här hemma nu när det bara är vi två, men det är som ganska skönt att ha det livat ibland.

nu ska jag leta upp nå blomma :D

Lördag

Skrivet lördag eftermiddag;
sitter här i soffan mellan johanna och yster vi har nyss tittat på pearl harbor. jag och min syster visste alla repliker genom hela filmen, johanna såg mest less ut när hon var inne på sin bdb(äldre människor läs; en ungdomssida där ungdomarna lägger upp egobilder på sig själva för att sedan jämföra med sina nätkompisar) ikväll ska jag och torbjörn titta på dansbandskampen, 

todeli 

Torsdag

idag kommer systeryster :) sen ska jag till rusta och handla till min mor.
nu släpar mitt avgasrör inte i backen men ventilen gick tydligen inte att få loss så det gick en del soppa där.
funderar om jag ska måla hyllan i skrubben men jag har ingen pensel så det får vänta.
äsch tjing

Onsdag

igår fick grannen fel på internet det är därför jag inte har kommit mig in, sen provade vi på det där med att skaffa lunet och det funkade inte heller så då var det bara att ge upp.

igår såg vi filmen The Mist, en inte fullt så bra skräckis. sen nyss grilla vi lite fläskfile i mor och fars obhgrill :D MUMS
och innan det har vi storstädat, bytt gardinstänger, bytt gardiner, städat städskrubben, ordnat lite till i vanliga skrubben, fört alla kartonger, satt tillbaka mattan och det var nog allt.

nu ska jag sitta här i mörkret med min man och lyssna på radio, jag får inte titta på tv.

tjingeling

Måndag

nu är man hemkommen från haparanda :D blev en massa småtjafs och sen har jag en julklapp färdig. kunde inte riktigt fokusera, det är mitt största misstag än så länge här i livet - att åka till ikea med tre killar...
sen var vi till det nya köpcentret och den enda affären vi var in på där var alko :D men men jag hade nog för höga förhoppningar om det..

nu ska jag gå och trösta min man som ligger och kvider i fosterställning mitt på golvet ;)

Söndag

sitter här hemma i min älskade soffa och tittar parlamentet, har nyss kommit hem från jobbet jag hade i eftermiddag på älvgården - min granne. var en ganska lugn eftermiddag för min del det var bara en tant som jag skulle se efter så hon inte gjorde något. sen kom jag fram till att chansen att möta kärleken på match.com är lika stor som att få jobb via arbetsförmedlingen ;P haha tyckte jag var ganska så klämmigt.

nu ihelgen som kommer så ska min syster och hennes vän johanna komma och hälsa på, mest för att få hålla på med mitt hår och göra diverse frillor på mig :D låter ju underbart.

sen nu snart kommer min älskade sambo hem med tre filmer som vi ska låna av tobbes bror, ovanligt? njae.

nu starsky & hutch

Lördag

todelidooo!
idag lördag och jobbet är slutfört, lite trött är jag. funderar nog på en taktikare
igår var det idolkväll med grabbarna och det slutade väl inte som jag ville men ändå.
sen fick jag höra att mor min var på party och sen fick jag höra en sak om min bror!
jag ska till happis med min sambo i veckan kanske nån till ?
då blir det ju så att vi ska till det där nya köpcentret :D blir nog att handla alla julisar då :D
är ju bara 1 månad och 23 dagar kvar .

nu tjingeling