Torsdag

nu fick jag helt plötsligt lust att skriva mig ett inlägg i min egen lilla blogg :D inte illa va?
näe just det.

min vän jesols har ju varit förbi och hälsat på idag och vi kickstartade med en tur till tygaffären för jesols mammas räkning och sen kvickt vidare med lunch för att sedan fortsätta vidare med en sightseeing i luleå. kan plita ner här för sakens skull att vi bara blev tutade på EN gång, det går bra nu för oss. Vi hittade även ett par hus vardera som vi hade kunnat flytta in i bums om det hade börjat regna miljontals med penkis in på våra konton. men som trist som synden så har det inte kommit in nå pengar än iaf..

vi tog oss även en shopping på storheden där jag inhandlade lite smink för en liten peng(REA!!!) och sen hann vi med en sväng hem till mig för att bränna en skiva som lyckades bli en nästan total flopp, vissa låtar bara försvann och brusade bara. trist.

sen när olsson gett sig av så körde jag avkopplingsstund för mig själv med mercaskivan och självklart min stickning :D

när torbjörn behagade att ta sig hem så drog vi snabbt som attan iväg till storheden och leta efter kläder, tobbe var ute efter ett par jeans och självklart så tog playboyen och köpte ett par för 1000pix jag själv tror att jag aldrig har köpt ett plagg(räkna bort skor och ytterkläder) som kostar så pass, är det min snålhet som spelar in kanske? jag själv hittade förresten en ti-shirt och en rosa tjocktröja, jaa jesols jag köpte en rosa sån som vi provade i grönt.

och på storis h&m så sprang nadia på mig, okej jag överdrev hon sprang inte PÅ mig utan pratade med mig. hon är då fortfarande som hon var på tallistiden :P vi hann nog beta av en del ämnen innan hon sprang vidare och jag fortsatte leta efter kavajen åt maman min.

imööra drar vi förresten till gällivare. inte illa om jag får säga det själv, drar nog härifrån mellan 14-17 så kring kvällen så är vi nog framme hos mami och papi :D

nu ids jag inte mer, tjing

Söndag

och jag provar med bilden igen :P



DET GICK!!

Onsdag

hej och välkommen tillbaka till mig!

är ju sinnesjukt hur längesedan jag skrev här men nu känner jag att det börjar vara dags igen, känns verkligen som att det är på tiden.

kan ju sammanfatta lite smått om mitt liv och det som händer runt i kring.. för det första så har jag och linda varit och fyndat gardiner på stan i förra veckan så nu blir det att shoppa lite krukor i starka och fina färger som livar upp vårat så annars färglösa hem. första paret med gardiner är limegröna, gula och orangea blommor och det är såklart vit botten, de andra är lila, olika gröna och lite andra färger men i och med att det är så svårt att förklara hur gardiner ser ut så ger jag upp och laddar upp bilder när jag har pulat färdigt med det.. alltså om ca 2 månader :P

för det andra så har väl dom flesta någongång läst om mina älskade grannar här i bloggan tidigare, har ju varit lugnt i ett par dagar nu men det har ju med bestick att göra och idag ringde vi till jouren och dom måste fan lyssna av våra samtal för två minuter efter samtalet så slog dom av musiken.. okej om dom varierar musiken lite med det är ju förfasen som att sitta i nån jäkla tortyrkammare när det är samma låt om och om igen, och basen i låten är exakt likadan heeeela låten.. ska ta mig en tur förbi kontoret och beklaga mig för i och med att dom stängt av musiken när jouren väl kommit så blir det ingen rapportering =/

är det olagligt att kidnappa den som är störningsjourpersonal och låta den försöka överleva en natt i vårat kök?

haha nog om det, har ju köpt en ny tavla till hallen också, vadå hoppa mellan ämnen? men här kommer iaf en bild på den

MEN SÅÅÅÅKLAAAART SÅ FUNKAR INTE BILDGREJEN HÄR PÅ BLOGG.SE
något irriteradande?
JO!!

nåväl får väl försöka igen någon annan dag :P