Onsdag

och dagens onsdag betyder löning som i sin tur betyder storhandling och räkningsbetalningar.
har kommit från jobbet här för ett tag sedan och det har varit en luuuuuuuuugn dag :P
sen har jag fått mitt schema över sommaren, ganska bra ändå. eller nja, hade inte gråtit över fler nätter...

men det som är mest irri är att min anställning på viksam slutar 21/6 och jag har första skiftet 4/7 så det blir tunt med cash då.. undra förresten om jag får betalt för utbildningstimmarna jag har? emelie sahlin vet du?

nåväl nu ska jag klura på min inköpslista.

Tisdag

eeeeeeehåååååååh
har vänt tillbaka mitt dygn, klev upp halv nio idag, bra gjort sofia! sen har jag varit till ängsgården och letat bossen som inte blev hittad så jag tog min bil och åkte nån sväng runt i luleå.

och min lönespec poppade ner på vårat hallgolv här för en stund sedan och då märkte jag att dom höjt min timlön med  3 kronor och 18 öre ;P inte illa. så imorn ska vi handla mat, ska leta lite nya recept på internet då jag börjar bli måttligt less på den maten vi alltid äter..

nåväl tror jag ska ta mig i kragen och leta upp ett gammalt lakan och titta efter om vi har någon fönsterputs.

Måndag

jag måste visst vända tillbaka dygnet.. somnade först efter fem i morse och vaknade just innan tio av att grannen borrade, kan ju tilläggas att han/hon fortfarande håller på. har hunnit vara till ängsis också men då hade bossen precis slutat så jag får göra ett nytt försök imorn.

annars idag så måste jag komma på nåt att käka till middag, kanske gårdagens sallad..

nåväl tjing


Söndag

ojojojdå!

sen sist har jag och älsk hunnit ha tvättstuga en omgång till, vara i töre och njuta av sommarvärmen förresten så kommer det bli grymt snyggt i stugan men jag vet ju att dom gör det för min skull i och med att jag ska få stugan av dom. eller få och få jag måste nog vänta tills dom blir så dementa att jag kan lura mig till den :D haha men iaf vi tog och bytte till sommardäcken när vi var där MIN BIL GICK IGENOM BESIKTNINGEN!!! UA!!! inte illa, inte illa och när vi kom tillbaka till schtaaan så satte vi dit stjärnan som jag fick julklapp ;D

i på fredag så kom min familj och hälsade på, sen körde jag ut dom när vi skulle på bolki. sagt och gjort fixade till mig och började dricka. sen kom håkan linda och kero och jag hetsade linda att dricka och gjorde detsamma själv så för en gångs skull så blev jag påverkad ;D haha inte illa sofia lantto, inte illa. sen drog vi till allstar, när dom stängde träffade vi dom trevligaste poliserna jag nånsin mött (kan bero på att jag är rädd för poliser och brukar undvika dom) sen hem :P

idag och igår så har vi kännt lugnet, sagt hejdå åt linda och kero för att dom skulle till utlandet och sola i 14 dagar, nej jag är inte avundsjuk!

till nästa helg så måste jag ladda mina batterier för då kommer bror och kusin :P det blir tufft.

men tjingeling 

Måndag

wohhooooo jag älskar att tvätta!!
sitter nu och väntar på att maskin omgång 2 och torkning av omgång 1 ska bli klart.
det tar sin tid, orkar då inte med hela lasset idag utan jag bokade imorn också :D

ska sortera morgondagens tvätt nu :P

tjing

Måndag

whoops, har hunnit gå ett par dagar nu sen jag skrev senast.
men inte har jag hunnit med så mycket mer för det, har bara jobbat.
eller nja såg ju mello i lördags, men det kändes värdelöst att se alla röster när det var så solklart att norge skulle vinna.
nåväl, min man har införskaffat sig en ny telefon c905 eller något i den stilen med en massa megapixlar, så nu har jag tagit hans minneskort från hans k810 så jag har en massa minne jag också.

ikväll eller imorn ska jag städa ur min bil ordentligt, måste nog till och med ta före och efter bilder :P sen på torsdag är det besiktning som gäller för min betta ;P

tjingeling

Fredag

vad roligt :P sitter här i min ensamhet. har lättat mitt hjärta åt mami litegrann när hon och unge 5 och 6 var på flygplatsen och väntade på att papi skulle komma tillbaka till stan. nu är dom nog på g till töre.

nu ska jag försöka sova tror jag.

Torsdag

eeeeyyyy!!!

sitter här och filurar på om jag ska gå och sova nu eller om jag ska vänta på tobbe som är och filurar med sneda kero. dom har haft en massa viktiga saker för sig. först tvättade som sina bilar och sen dammsög dom igenom dessa och sist jag hörde från tobbe så polerade dom sätena i keros bil, det hade jag också gjort om jag hade haft ett par timmar till övers en torsdagskväll.

känns som att jag inte har något annat att skriva om förutom jobb då. så nu kommer det igen, ska jobba em fre, lör, sön och en förmiddag på måndag :P sen ska jag vara ledig på tisdag och sen får jag ju se resten av veckan :P

nåväl nu ska jag stirra här i mörkret

Torsdag

WEEEEEIIIII!!!!! idag är det en mycket speciell dag, det är dagen då min enastående vän jessica fyller 12!!! whoops, menade såklart 21 :D tänk vad tiden går du är redan 21 år (ett rim var ju tvunget)


nu ska jag hoppa i duschen så jag är lite mer fresh på jobbet.

(sofia kom ihåg att du har tvättstuga på måndag 12-17)

Onsdag

just ja, sverige gick vidare wiehoo!
ska ta och göra köttfärssås nu så det blir gjort någongång.
sen har jag en egen hemförsäkring nu ;P inte illa

det är konstigt, jag har fått ett sug efter att flytta, inte nu för att jag vill flytta från våran snygga tvåa utan just för själva flyttandets skull. packa ner och rensa, leva bland kartonger, göra det snyggt på nya stället. allt det där. men som sagt jag och torbjörn stannar här i våran tvåa i ett antal år till iaf ;D

tjingelingen


Måndag

heeeey,

har jobbat på östermalm idag, gick hyvens bra det där. hade en lugn förmiddag, hann till och med förbi på kulturens hus och skaffa mig ett lånekort på biblo :D sen mot eftermiddagen blev det lite mer stressigt och 17.05 så åkte jag hem. men iaf nu har jag ännu inget planerat förens på fredag när det gäller jobb.

just det ja, träffade linda och kero när jag var på g till en gamling, fick syn på jettan såg dessa folk kliva ur och drog iväg ett ett vrål : LIIIIIIINDAAAAAAAA!!! men ingen reaktion, sen sprang jag mot dom och viftade på armarna. DÅ såg dom mig, surrade litegrann men jag var så uppe i varv att jag stack iväg nästan lika fort.

btw så ska vi ta en hejdåfest innan ni far då?

sen min bror + kusin, skulle ni komma? när i sådana fall? va? va?

tjingeling

Söndag

åhejåhå, är ganska nykommen från jobbet. eller nja över en timme sedan jag slutade men ändå.
tar och berättar om gårdagen,

vaknade rätt så tidigt efter vissa påtryckningar från min far. sedan kom wilma och oliver, blev oerhört chockad när en bänkade sig framför tvn(wilma) och den andra framför datorn(oliver, vem annars?) sen drog jag och tobbe mot karlsvik, arcus för dom okunniga, vi betalade parkering och inträde och sedan fick vi fet ångest. så mkt folk som det var där inne har jag inte ens sett på lulekalaset och giriga är dom allihop. uscha. så det blev bara en snabb sväng sen hem och fixa något att äta till ungarna 1 och 2. sen efter en liten stund kom unge 3, ebba, och sen mor och far. när förädrarna hade dragit for vi och handlade mat och snask till kvällen. sen har dom suttit bänkade framför tv och data innan jag slog av datorn och på en film :D under filmen somnade wilma och sen bäddade vi ner allihop och somna.

imorse så klev jag upp tidigt och duschade sen var ebba och wilma näst på tur. sen kom föräldrarna och hämtade dom och jag åkte till jobbet :P

på jobbet har det varit stressigt men ändå gått bra :D

så tjingeling

Fredag

imorn kommer mina ungar!!
weeeei, undra vad vi ska hitta på.. nåmen iaf så skulle dom på stan med mor och far under dagen, innan mor och far ska till boden på firmafest. kanske man ska ta hem nån film åt dom.

nåwell, fick en till dags jobb nästa fredag :D:P

Onsdag

Idag är det ingen vanlig dag. idag är det nämligen exakt 20 år sedan min mor och far gifte sig i gällivare kyrka. jag var brudnäbb, ingen dålig merit när man är 6månader gammal. det är ganska otroligt att mina föräldrar, mamma (hon är fortfarande 27år) och pappa (han är fortfarande 28) redan har varit gifta i 20 år. kan tänka mig att dom firar med en stugtur ihelgen ;D


sedan kan jag ju berätta att jesols och limpan var här och hälsade på för ett tag sedan, som vanligt så väckte jessica mig. ;P

nu ska jag surra med tobi

Fredag

hopsan! råkade bli ett par dagar emellan uppdateringarna.

i veckan som gått har jag jobbat i tisdags, onsdags gjorde vi inte nå och igår så var det valborg.
tog nån cider här i min ensamhet medan tobbe, håkan och robin var och letade korv, sen så kom dom tillbaka och sedan kom kero och linda och vi satte igång att dricka på allvar, eller så inte vart ganska slött ändå. sen for vi in till stan, skulle in på allstar men det var så lång kö att vi gav upp och åkte hem för att väcka kero ur sin skönhetssömn. sen sova.

idag när vi klev upp så drog vi oss mot töre. satt där och surrade ett tag sen hjälpte vi till att möblera där, kommer bli fint i stugan när dom är klar :P

nu ska jag fortsätta titta på humorgalan.