Onsdag

ojdå, nu blir jag alldeles förvånad när grannarna för en gångs skull bråkar, det händer ju aldrig..

haha lite less man blir, nåväl har köpt tickets till lulekalaset nu och sen ska bajso sova här från fre till lör och bror och kusin ska om jag nu förstod det rätt vara hela helgen?

nu ska jag göra mig färdig för jobb, tjingeling

Onsdag

det här med bloggandet går som segt kan jag erkänna..

nååväl, så gjorde jag lite nytta igår eller linda var ju med så jag gjorde inte nyttan helt själv. vi borjade med en sväng på stan, köpte ett linne och en bolero sen tog vi oss en fika och laddade upp inför bolaget. haha vi storhandlade verkligen och jag ännu mer i och med att jag köpte åt tobbe också.

nu filurar jag på om vi skulle åka och köpa det sista?

och just det hade fått ett sms av min chef imorse där hon frågade om jag mådde bättre, antog att hon skickat fel och knåpade ihop ett sms tillbaka :D

men joo, kom på vad jag ska köpa till toböörn, biljetter till pablo francisco när han kommer hit till lylä, eller vi får ju se har ju iaf en tanke på att köpa det..

och ikväll är det första natten av två för denna gång, ska nog bra tror jag men jag måste hinna ta mig en taktikare i eftermiddag när jag klivit upp så tidigt :D

nu ska jag snorkla vidare

Söndag

jeopsi,
ikväll är natt 5/5 hujedamig, men jag måste ändå säga att det har varit rätt så lugna nätter ändå :P thank you herr gud!
sen så får jag vara ledig i två hela nätter(!!) sen jobba två och sen ledig i tio ;P

under dessa dagar som jag har jobbat har det inte blivit mycket gjort, det enda är väl att sova och äta middag, inte illa va? och btw så har ju min karl gått och skaffat sig en facebook..

nu ska jag göra mig färdig för jobb, tjingeling

Onsdag

howdy!

har nyss kommit hem från tobörns päron, vi var och kollade läget och sådär. inget spec egentligen,
sen snart så ska vi laga mat så jag hinner äta innan jobbet, påtal om jobb så har jag fått en till helg med nätter i augusti :P fetingbra!

igår var ju mor och barn här, jag och mor for och tränade på nautilus sen hem och tvätta. sen bygga ihop vårat nya glasskåp som familjen köpte på ikea, sen köra tillbaka mor och barn till töre :P där bjöds det på slagga och lite annat skojs :D

nu mat

Söndag

jotack, jag vet att jag är rätt bra på korsstygn ;P

vad har hänt ihelgen för min del?

Fredag:
Tvättstuga, sen kom robin, håkan och kero förbi och spela kort sen kom linda och sen for vi ut allihop. efter en stund skulle linda hämta sina päron från dansen i boden och jag fick följa med :D så iväg till boden och tacka gudarna för att kamerorna inte verkade fungera.. sen hitta rätt väg till smedsbyn men det slutade med att vi åkte efter bodenvägen tillbaka till luleå och sen därifrån till prästis, var in en sväng och kikade in i deras hus sen tillbaka till luleå och tack vare tobbe så fick jag spendera natten på soffan.

Lördag:
Familjen kikade förbi, jag bjöd på kaffe sen for dessa. på kvällen såg jag och tobbsan Fast and the furious tror jag det var.

Söndag:
Vi har inte gjort ett nå sen for vi till töre och tittade var familjen gjorde sen fick vi fika innan vi for tillbaka, förresten så ägde jag min man i luftpistolskytte ;-O

imorn har vi tvättstuga igen sen på tisdag så ska jag träna samtidigt som mamma har sin personliga träning,
på kvällen vill jag ha alkohol, okej linda och kanske emelie?

Fredag

färdig

Fääärdiig

Fredag

ojdå, det har gått ett par dagar igen. jag ber om ursäkt.

nåväl jag har ju joppat lite under veckan som gått, var lugna nätter. sen har jag och tobbe sett film Eden Lake och Natt på museet 2båda var bra. Igår kikade familjen förbi efter dom hade varit i sbyn och tittat på olivers ispass, vi bjöd dom på köttfärssås och spagetti.

nu strax ska vi gå till tvättstugan och tvätta bort lite mer kläder så tjingeling

Måndag

jo, måndag igen!

ihelgen har jag varit duktig varit och tränat med empo i fredags och det gick ju bra :D
sen körde jag tobbe till sundom där det vankades party, jag drog mig vidare till töre där det vaknades 18års kalas för caisa. där åt alla utom jag och småungarna smörgåstårta och jag åt en bagge med köttbullar och lite sånt :D mums sen blev det presenter och efterrätt. Just det! efter det blev det ju att skjuta med luftisen allihopa utom vovven som tommy var hundvakt åt så det blev då mor, far, jag, tommy, krille, caisa, ebba, oliver och wilma :P när caisa, tommy coh krille hade åkt poppade jag lite musik med mamma och sen såg vi sommarkrysset.

när jag blev trött och skulle hem så ringde jag tobbe och frågade om han skulle åka med mig då, men han sa och jag citerar "nej älskling, jag känner mig inte mogen för det riktigt ännu." så jag drog vidare hem och ringde upp olsson och surrade med henne tills tobbe kände sig mer "mogen" nåväl när jag kom till sundom försökte jag få tag på tobbe men han svarade inte så jag for vidare in till byn och en kille svarade i tobbes telefon och frågade vart jag var så kom han och en tjej och hämtade mig till det huset där var festen var. kan ju erkänna att jag kände mig som en morsa när jag gick in på festen så tobbe ropade lite lätt åt han att han skulle komma plockade ihop hans grejer och föste in han i bilen, har nog aldrig sett den mannen så packad någongång under våra snart fyra år tillsammans.. haha nåväl han däckade i bilen och sen somnade han på soffan hemma :P

igår när papi och ollie kom och skulle övernatta här innan hockeyskolan så fick mannen i mitt liv höra lite pikar fast mor min hade sagt åt pappa att han skulle ta det lugnt med tobbe :P

snarre så drar jag på joppet, och jojust när drar vi en fylla brudar?

Torsdag

det var inte illa med en tredje uppdatering under en och samma dag :D
sen sist hann jag somna in och gröta på i 2h sedan for jag och tobi på mission och köpte papis skruvar och sen ut på storheden till lindex där jag träffade min nattkompanjon som berätta att dom hade haft det sju resor jobbigare denna natt, min första lediga natt ;P sedan for vi hem igen och då mötte jag min boss och sen pratade jag med sköterskan och bokade en tid för delegeringsprat imorgon klockan ett så det har varit mycket jobb på ett sätt ;)

yesbox, snarrebarre så ska jag göra min man sällskap snarklådan(som jessielicious brukar säga)

Torsdag

i'm up !

råkade bli så inatt att jag åkte mig till töre/morjärv för att sträcka ut en hjälpande hand till min familj, på vägen dit hamnade jag bakom en lastbil.. intressant tänker ni men då var det ju så att precis när det skulle på två filer igen så bromsar lastbilen in hastigt och jag också för den delen sen ser jag hur en älgkalv med panik i blicken springer ner för slänten och kastar sig i viltstängslet men faller ner igen därefter springer den iväg fortfarande med panik i blicken. jag menar vem hade inte varit panikslagen om en lastbil var på g att köra över en??

nästa fara var när jag hade plockat upp familjen i bilen och börjat gasa iväg DÅ tittar jag åt sidan och ser en äldre variant av en älg, uscha. för att inte glömma strösslet så var det nära att en pippifågel flög in i framrutan på min bil när just innan börjeslandet vill jag minnas?

nåväl nu till det viktiga. jag har inte riktigt lyckats med att vända dygnet rätt en av anledningarna var nog att jag var hemma först kring 02.40 och sen var det kört. fick iaf säga hejdå till min sambo imorse, eller det är ju iofs fortfarande morgon..

längtar till gubbstrutten min kommer hem om circus 6 h för då ska vi på schtaaan som vi (jag) säger här i luuulä

Torsdag

nu är tiden 1.06 och jag sitter i töre och väntar på att min bil + päron ska komma tillbaka
jag, ebba och oliver har nyss ätit varsin macka.

nu ska jag titta lite tv innan dom kommer och jag återvänder till lule

tjingeling

Onsdag

okidoki! nu är jag klar med min fjärde och sista natt för denna gång :P
sköönt, har varit rätt så lugna nätter och det tackar vi för!

och i söndags fyllde ju min lilla lillasyster caisobaiso 18år!
tänka sig att rymmarungen är nog gammal för att köpa folköl på konsum nu..
ganska otroligt, nåväl på lördag blir det kalas i törka! halleluja



idag ska jag om jag nu inte somnar in göra clas ohlsson och köpa skruvar åt far, eller imorn.

hejdå

Lördag

weeeeiiii

jag har gjort det!! jag har shoppat!!
det blev 2 par jobbyxor och tre tishor :D

nu ska jag försöka somna in en stund innan familjen kommer så jag inte är allt för seg på jobbat ikväll/natt

tjingeling

Fredag

joda.
snart fart jag och jobbar, fick en extra em :D inte helt fel
nu sak jag göra mig klar så det bara är att åka sen.

Torsdag

jo, fick mig en funderare när jag skulle skriva vilken dag det var..

idag har jag sett både bröllopsduellen och en shopaholics bekännelser - båda var bra :D

sen just innan torbin kom hem satt och jag och surra med jesols i telefonen och plötsligt börjar det att pipa i ena örat samtidigt som allt känns svajjigt, la på, gick runt lite för att det skulle försvinna vilket det inte gör. tobbe kommer hem när jag försöker spy sen äter vi varsin knäckemacka och sätter oss i soffan, kallsvettas en del sen åker tobbe och handlar och jag spyr så det går över :D har inte kännt av något nu efteråt vilket är skönt, var nog bara sockervärderna som var dåliga när jag inte hade ätit något eller blodtrycksfall ?

nåväl imorn är en ny dag och jag har inte några planer utöver ringa några samtal så jag kanske får jobba lite utöver nattjobbet i sommar :P

Onsdag

Ojdå hopsan!
Tack buzzador, tack svenska spel!
nåväl är ju medlem i buzzador och denna gången skulle jag prova livebingo på svenskaspel, man skulle först sätta in 50:- sen får man tillbaka 100kr i checkar när kampanjen är över. nå efter jag pulat in dom där 50:- så provade jag ett par bingospel utan någon vinst sen blev jag less och tänkte ett spel till sen ger jag upp och då... träff, träff, träff, träff, träff och 500:- åt sofia lantto!! graow inte helt fel med en femhundring extra bara sådär.

justja, sen har jag varit och jobbat också på ängsgården gick huuuur bra som helst! längtar nästan till lördag då jag har min första natt. sen på söndag ska vi vara hundvakt åt ebba (inte min syster) eller jag hinner nog inte se hunden dess mer då jag måste sova :D men iaf ska nog ta ett kort på den :P

nu ska jag ringa min mor och sedan se en film :D