Onsdag

nåväl kan ju erkänna att det inte blev något med den där skivan vi skulle inhandla.
men det blir nog en annan dag ;P

nu ska jag gå och läsa en bok.

Onsdag

nu är det onsdag igen, men hallådär!?!?! så känner jag just nu.
men iaf igår var jag och jobbade på älvis, fick jobba på en bra avdelning där med en superbra kollega ;D hon är så snäll mot mig, det är inte ofta man får höra som vikarie att om det är jag som ska komma som vikarie så behöver ingen vara orolig att det ska vara nån som inte kan nåt. för dom tycker jag år såååå duktig :D:D sen fick jag höra; hoppas du kommer hit och jobbar oftare. då bli man glad.

nåväl sen när jag kom hem drog vi igång Wanted, och sen kom jag på att om jag var lika bra som dom så hade jag nått fram till hertsön ;P inte illa.

juuuustja, jag är väldigt lycklig nu, fick ett sms i morse om jag kunde få en natt på mitt vanliga ställe ängsgården och SJÄLVKLART kan jag ju det fast det är lördagkväll och min lillasyster är här. så bra trivs jag och jobba natt där :D så nu längtar jag nästan dit så jag får se hur alla gamlingar har det, om det har kommit nån ny, om nån inte är kvar och så vidare..

nu började ett av världens sämsta program.. The bachelor: Rome. men nu är det iaf final så sen slippar man förhoppningsvis det. På tal om tv-program så flipprade jag igenom lite kanaler igårkväll och hittade tv400 och där visade dom BigBrother från 2003. ikväll är det två program som börjar 22.40 och det andra direkt efter det första. den här omgången är den som linda rosing är med i.

nu ska jag ta och göra mig klar för en vända på ångsågen och byggmax för att leta efter en skiva som vi kan ha som databord i skrubban :D det kommer bilder på hur det blir när vi har gjort färdigt databordet.

så tjingeling

Tisdag

Weeeeihoooo ;P nåväl nu måste jag fixa lite pengar till min telefon.

tjingeling

och grattis till milla och patrik som fått en liten tjej igår :D


Måndag

idag är det måndag och det är ett tag sedan sen jag skrev.. men jag har ett försvar - jag skrev så mycket i mitt förra inlägget så det tog musten ur mig i ett par dagar.

nåväl i fredags drog jag och tobs till linda och kero och partade lite med alla som var hos dom, vi drog oss tillbaka redan klockan tolv när resten drog sig mot krogen :P och som vanligt glömde jag kameran..

nu ska jag iväg och jobba hos grannen 15-20.45, ska bli skönt att sova lite, och imorn eller på onsdag måste jag hitta en hundring att fylla på telefonen med så att jag kan ringa till viksam och surra lite med personalansvariga om lite grejer som vilka hus jag är tilllgänglig hos och lite annat värdefullt.

just det, vi såg ju Bedtime stories med Adam Sandler den var inte fullt så bra som jag trodde men något skratt fick man ju. ikväll ska vi nog ta och se Yes Man och Madagaskar 2 ;D eller Wanted och nya Mumien filmen :D

tjingeling

Onsdag

jeop! ska nog ta ett ganska långt inlägg ikväll, men det blir bilder också.
hoppas den nya designen är omtyckt, det är den iaf av mig.

Tack emelie det är guldvärt.

nåväl i måndags kom ju caisa hit för hårfärgningsgrejen på skolan. vi tittade lite tv och borstade håret som vi vanligtvis brukar när vi möts. sen igår så skjutsade vi henne till stan och sedan for vi hem för att vänta på att hon skulle komma hem men det dröjde såpass länge att vi drog oss mot piteå och dollarstore där hittade vi lite smågrejer, bättre organiserat än här hemma i luleå men vi kom hem utan det vi åkte dit för - underlägg till köksbordet.

  
tobbes fula gubbe och mina ljuslyktor

sedan hämtade vi upp caisa och började laga lasagne, gott! när maten var uppäten och disken var diskad så tittade vi house och sedan robin hood i trikåer, caisa färgade håret på mig under tiden vi tittade rh. syntes inte nåt så det blir att färga om det när hon kommer åter nästa helg. nåväl sen hann vi se twilight hur bra som helst. sen vart det bädden

idag klev vi upp före åtta för att caisa skulle med bussen hem till byn. sen for vi hem och sedan vidare mot rusta för att köpa färg och maskeringstejp, till jysk för att köpa gardinringar och clips till dessa. sen hem och börja tömma i skrubben vi fick en hel tv låda med skräp innan den var tom så vi knalla med det till sophuset och passade på att ta hem lite kompostpåsar för att låtsas vara lite miljömedvetna :D sen börja maskera och sen måla. jag smög dock iväg för att sy klart draperiet. när klockan slog kvart i nio då var allt på plats och vi kunde börja med våran middag.

innan

         

halvvägs första varvet

    

resultatet, dock lite duttar kvar att fixa här och var, var inte så lätt att fota när det är så litet i skrubben ;)

         


måste bara få slänga in bilder på blommorna jag fick av älsklingen i lördags

         

och annars då? jodå imorn blir det väl och fortsätta pyssla på här hemma och köra lite grejer till tobis föräldrar och sen får man ju se.

nu har jag varit produktiv och lagt upp bilder och allt.
tjingeling

Onsdag

nu drar jag och min karl till rusta och handlar lite smått så vi kan dona!

och mami bilder kommer när vi har börjat dona ;P

Måndag

sitter här med min man och min syster. jag lovar att jag ska se till att hon inte blir kidnappad och sådär.
vi ska snart se filmen Robin Hood i trikåer.

på jobbet idag gick det bra!

vart ett riktigt tråkigt inlägg.

Söndag

hohojaja!

igår var det hjärtornas dag :P var jättemysigt, fick enormt fina blommor av min prins. har inte orkat ladda över bilderna på datorn ännu men det kanske kommer, sen fick han en bioupplevelse av mig, i och med att vi har planerat flera gånger att vi ska gå på bio men det aldrig blivit. eller en gång. sen tittade vi matchen mellan Luleå - Södertälje som lule såklart vann. När kvällen kom så påminde tobs mig om att jag skulle jobba idag, så vi struttade i säng men när klockan slagit två och jag fortfarande inte kunde sova på grund av lite nervositet över att jag skulle vara på ett helt nytt ställe idag och den större anledningen är tobs snarkningar. såå det fanns inte mycket mer att göra än att packa ihop täcke och kudde för att trampa vidare mot soffan. gissar att klockan var närmare 3 halv 4 när jag somnade in och jag kan ärligt säga att jag var pigg när klockan ringde klockan 06.32 :D

nåväl kom mig till skurholmens lokal 07.15, en kvart innan så jag i lugn och ro fick veta hur allt funkade hos dom, dom var verkligen hur snälla som helst och dagen flöt på bra, blev två stycken som jag fick stryka från listan men det gick bra ändå. när jag hade slutat så kom tobs och hämtade mig och vi drog på maxi och handlade till våran kasslersallad :D:D fy tusan vad gott. nu sitter vi och ser Over her dead body, ganska kul men allt som händer är ju väntat som vanligt.

nåväl imorn händer inte dess mer förutom att jag ska jobba 14-21.30 på strand på min favoritavdelning där :P sen någon gång under mitt pass så kommer lillasyster som ska vara hårmodell på tisdag på hennes kompis skola.

JUSTDET höll på glömma anledningen till att jag började skriva det här inlägget och det var ju det att jag la lite kungen på datan och plötsligt hör jag ylningar, inte vilka ylningar som helst utan från en varg. det visade sig då att tobs fastnat framför en dokumentär på tv som handlar om en varg. när jag hör ylningarna så tänker jag bara på tobs föräldrars hund när den satt och spanade på tikar och var brunstig. kommer ihåg alla mornar som den där hunden väckte mig med sina brunstrop. så när tobs tittade på sin dokumentär så fick jag flashbacks... inte bra..


Fredag

shit, det har hunnit gå två timmar sedan jag slutade. mysko, det känns som att det var alldeles för 20 min sen.
nåväl jag är ju hemma hur som helst, ska ta och titta en film här snart innan vi somnar båda två, tobbe jobbade heldag på sitt gamla jobb och jag var heleftermiddag på hemtjänsten i stan.

nu har jag lite småvärk i fossingarna.

tjingeling


Torsdag

nyss ringde viksam, deras smsfunktion var ur funktion, haha.
nåväl det resulterade i att jag ska få jobba kväll 15-21.30 på strand ;P
känns bra :D

nu måste jag hitta något att äta så jag inte behöver gå hungrig på joppet.
tjingelitjong

Onsdag

jeps! känner mig helt omotiverad att bädda rent sängen, men det ska jag göra ändå.
idag händer nog inte allt för mycket skulle jag tippa på. är så grymt sugen på att köra skoter!
det gör nästan ont i gastummen.

igår var vi ute och skottade på våra parkeringsplatser men det gick inte så bra i och med att det mesta var is, var upp tilll kontoret och hörde om dom inte kan ringa nästa gång traktorn ska och röja på våran parkering så vi kan ta bort bilarna.  såå nu är det bara och vänta.

sen fick  jag mig ett sms kring 16.30 om jag kunde jobba på älvgården, och visst kunde jag det så 17-21 sak jag vak :P

nu ska jag kika in i vårat linneskåp


Måndag

vart intensivt med jobb där, 6 av 8 dagar hittills i februari månad. får hoppas att det fortsätter såhär resten av månaden ;P sen ringde linda också tidigare och sa att jag skulle lägga mig tillgänglig på lördag, så jag hoppas på att viksam lyssnar på önskemål så att jag får jobba ihelgen också.

annars så är verkligeheten sådan att det har snöat i flera dagar och det är en massa snö precis överallt, men det passar bra mot sport/påsklovet då det blir skoterkörning i massor. menmen är ju nån vecka kvar dit.

nyss åt jag och tobin min käk, blev kyckling i ugn med egengjord tomatröra :D med krossade tomater, vitlök, lök, lite olja, basilika, chili och lite andra kryddor - resultatet blev gudomligt gott. ska nog till och med bjuda mams + paps på det när dom behagar att komma och hälsa på här i byn.

och på lördag är det hjärtornas dag men det blir nog ingenting spec ändå, kanske en extra puss och kram ;P

 


vi är bara lite psyk

Söndag

nu är jag hemma och kopplar av fram tills jag börjar igen klockan 4 :P

haha nu ska jag kila och titta tv tills jag börjar.

tjing

Fredag

fredag hela dagen lång.

igår på kvällen när och tobi skulle sova så blev vi som småungar och legade och fnissade i sängen. sen när vi skärpt oss så upptäckte vi att det var ett program på svt1 om glesbygden som är på g att försvinna, dom var i lansjärv och där i kring :P loooligt sen vaknade jag lite då och då under natten för att sedan vakna av min telefon som väckte mig.

imorse vaknade jag som sagt av min älskade telefon sen for jag på jobbet och tittade igenom min lista som såg rätt okej ut. sen började min åtta timmar långa promenad ( ok, jag hade lunch i 45 min också) alla snälla gummor och gubbar och en rejäl städning hos sista tanten. sen kom tobi och vi drog oss hemåt.

när jag stod och strök kläder hos en tant fick jag ett sms:
Förfrågan ID233: Plan 1
Älvgården ä-bo Soc
07feb 12.30-21.15
08feb 7.30-12.30
08feb 16-21.00
(Svara på detta sms med JA eller NEJ)

och jag svarade då Ja och fick bekräftelsen på att jag blivit bokad. nu väntar jag bara på mitt kommun-ID

sen för ett tag sedan så ringde jesols och sa att hon SKA HA kaffe när hon tokplingar på dörrklockan, bankar i dörren och sist men dock inte minst när han skriker vackert i våran brevlåda.

nåniiin tjingeling

Onsdag

Onsdag, onsdag, onsdag..

just nu gissar jag på att min familj har ätit middag ganska nyligt. innan middagen så var dom och delade ut kometen.

själv ska jag titta unga mamis på femman och sådär. idag har jag jobbat förmiddag hos grannen :D gick väldigt bra ändå och dom jag jobbade med var snälla. när jag kom hem så fixade jag med kommunal så man får det gjort :D

nu tjing

Tisdag

tjosan i ytterdörren!

igår var jag också och jobbade, satt vak igen gick skitbra :D

sen idag klev vi upp och for och ranta runt lite och hämtade mitt paket, skitsnygga skor, en lampa, salmingar till tobbe, brallor, linne och en tröja :D sen vidare mot arbets var inte så mycket att prata om, ska jobba på som tidigare och sådär. sen efter det så  for vi hem och hängde upp lampan, städade och rensade+organiserade i skåpen.

när städningen var avklarad så fick jag mig ett samtal från viksam om jag kunde jobba imorn och självklart kan jag det, så det blir 7-13 på älvgården.

nu snart - kojs


Söndag

welo :D blev väckt för ett tag sedan av viksam, ska iväg och vara extra på tunastrand (13-21)
kan ju berätta vad vi har gjort i helgen.
i fredags var vi och grilla på ormberget, det var jag, tobbe, kero, håkan och sen kom anders förbi lagom till själva grillningen. det började ju inte allt för bra när veden var helt frusen och inte ville börja brinna riktigt. nåväl den kom igång och vi surrade om lite allt möjligt och sedan grillade vi korven och sedan satte vi oss i bilen och drog hem mot oss. satt och kolla tv och spela lite tv-spel - som vanligt...
igår, lördag, så var vi och hämtade caisa och umgicks med henne ett tag innan hon skulle med tåget hem. sen drog vi oss hemåt och tittade på good luck chuck, den var kul. sen sova och här är jag nu :D

ska käka något snart och sen 12.50 går jag mot strand ;P