Fredag

Jag kan inte sluta titta på min tatuering :)

nåväl idag har både caisa och mami varit i stan :D vi for och hämta caisa kring 1, for vidare och plockade upp mor och drog vidare till wienerhörnan och tog en fika. vi kom fram till att caisa skriker när hon pratar på grund av två saker 1) Hon har inte blivit av med koliken, 2) hon var minst i 4år och var jämt tvungen att skrika för att överrösta mig och tommy. så om ni av någon anledning råkar ut för caisa så säg; var god och sluta skrika.

nu ska jag och tobi börja ladda inför korvgrillningen ;P

tjingeling

Torsdag

nu är vi hemkomna !

här är bilden på tatueringen :)


Onsdag

igår klev vi upp tidigt och for mot gällivare :D det var skönt att vara här rätt så tidigt ändå, när vi kom fram satt vi och surra med papi ett tag sen så käkade vi och skjutsade ungar till höger och vänster. mot kvällssidan så traskade vi ner mot den varma bastun. jag som älskar bastu eldade på nå djävulskt, det ska kännas som att huden är på g att brinna upp när det känns som det är målet uppnått :D sen satt jag och älsklingen och surra lite utanför bastun. sen på med kläderna och in i bilen för att börja resan mot sikis, fick kaffe, kaka och bulla eller jag fick cola =) sen rejsade vi hemåt mot den källaren och våran luftmadrass.

idag när papi ringde och väckte oss så var vi barnis åt sjuka wilma, vi höll på i varandras hår jag och wilma :D det är en av anledningarna till att jag längtar hem ibland ;) sen for vi och hämtade hem lillgossen från skolan och for med han och pigan för att se om kometen hade hunnit kommam, men icket. klockan fyra for jag och tobs mot roffa för att jag skulle tatuera mig men då visade det sig att min far hade sagt fel tid åt mig var först klockan sex jag skulle vara där så det var bara att vända i dörren och vänta i två timmar. då passade vi på att åka på dollar och skulle köpa nya tabletter till bordet och lite annat smått och väl i kassan visade det sig att maestrokorten inte fungerade idag =( sen hem och sen tillbaka till roffa. han skissade upp två snygga liljor och sen började han med konturerna och efter det blev det skuggning och nu är jag grymt nöjd :D imorn kommer det en bild för det syns inte så bra genom plasten när man tar kort. sen har vi hunnit förbi hos brollan min också fytusan vad snygg lägga han har, enormt kök hade också velat ha ett stort kök :D men det blev en snabb visit den här gången men nästa gång har han lovat inflyttningsparty :D

imorn så ska jag och tobbe dra en lunch med papi på thaithai som jag kallar det, blir första gången jag äter där så det ska bli intressant. sen drar jag och tobi hemåt mot vårt älskade luleå.

nu ska jag koka kaffe åt min mor och far så att dom blir nöjda och glada när dom kommer hem :D

Söndag

Idag har min piga fyllt 10 år!! Lillbejsan min börjar bli gammal.




idag har vi varit på storheden och utforskat affärerna där. blev bara arbetskläder åt tobbe och en tröja åt han också från sambo :D

i fredags var vi ju till kero och linda och drack lite smått, blev lite stressigt där när jag slutade men vi kom oss dit iaf :) vi tog oss nån cider och spelade lite gh sen drog alla mot g-stad och jag och tobbe hemåt.

och igår kom familjen förbi. Eller wilma och oliver blev avdroppade först när mamma, pappa och ebba for på stan och storheden. men det är roligt att hälsa på hos oss för vi har en massa tv-spel, eller jag tror ungarna tycker det iaf.

tjingeling

Fredag

Frostbiten - vilken jäkla pissfilm.

nåväl sitter hungrig här ska äta lite ägg strax, har nyss kollat posten och tobbes a-kassa racklar ju nå jävulskt.
kommer bli ganska så jobbigt om det inte löser sig.. eller inte ganska jobbigt, det kommer bli JOBBIGT.

nu till lite roligare, ska och jobba om ett par timmar på kusken :D

Torsdag

och imorn fredag skulle jag ju med tjejorna på stan, men det blir ju såklart inte..
idag har jag jobbat på ängsis for dit lite innan så jag skulle kunna få mig en pratstund med chefen om sommarn osv, fick höra att hon behövde folk imorn både på för och eftermiddagen så jag gick och la in min tillgänglighet på timepoolen men hoppades att jag skulle på förmiddagsskiftet så jag skulle hinna en sväng på stan. Sen påbörjade jag arbetet, snälla gamlingar :D och efter ett tag ringer avdelningens tele och det var till mig? jo viksam ville dubbelkolla ifall jag skulle jobba fredag, men jag hade inte fått nåt samtal om det och det slutade med ett pass 14-20.30. då hinner jag hem och fixa mig utan att bli allt för sen till kero och linda som ska ha party!

måste komma ihåg att ta med kameran!!

nu är jag arg som ett bi, kroatien gjorde första målet i gruppfinalen i handboll, dom spelar mot sverige..
nåwell nu ska jag foka på handbollen

Onsdag

nu är håkan här på en kaffe.

om 45min så börjar jag jobba, ska vara på strand ikväll :D

på fredag ska jag med emelie och linda på stan

tjingeling

Onsdag

nu är håkan här på en kaffe.

om 45min så börjar jag jobba, ska vara på strand ikväll :D

på fredag ska jag med emelie och linda på stan

tjingeling

Tisdag

läste alldeles nyss att olsson inte fått komma hem idag heller, RING MIG OLSSON!
hon, om hon blir sjuk någon gång, hamnar alltid på lassa. inte bra!

nåväl mer om mig nu, har ju fått mina färgade linser och så och idag tog jag tag i saken och köpte linsvätska. oj herrejisses innan jag fick in skiten i ögonen, men nu är dom på plats men det är lite trist för det syns inte så mycket. tobbe sa att mina ögon bara såg mörkare ut men men. känns lite mysko att ha i dom när man inte är van.
ska ha i dom någon timme idag och imorn och så vidare så jag vänjer ögonen.

börjar bli hungrig så snart ska jag hälla lite vatten i min shaker och lite pulver.

tjingeling

Måndag

Idag har tobbe varit till arbets och haft möte och sen när han kom sig hem så drog vi till myrorna och lämnade allt skit vi hade samlat på oss :D sen slängde vi en sopsäck med skräp. så nu är det nästan tomt i skrubben, bara en säng, en tältsäng, en stor tvlåda, madrass x2 och mina fina lådor :D

så snart kan vi börja måla och fixa med alla projekt. tror vi börjar med att måla hyllan där inne :D

nåni sänder en tanke till jesols också som är sjuk! krya på dig!!

Bilder

bilder som summerar den senaste tiden :D har inte fotat så mycket men ett par bilder blir det iaf :D

                                                      

Lördag

igår var jag i farten HELA dagen. klev upp kring halv åtta och klädde på mig och blev hämtad av tobön, så for vi till hans möte och sen när det var slut så hade jag utbildning i TimePool ;D haha gick ju bra, fick lära mig hur man lägger in hur man kan jobba och hur man svarar på förfrågningar och sen fick jag till och med en inloggning så jag kan logga in på kommunens datorer. inte illa, inte illa! sen kom vi hem och jag hade fått mina linser från färgade linser så nästa vecka ska jag köpa linsvätska så jag kan få lite mer färg på ögonen.

direkt när jag kom hem så ringde viksam. så det blev att åka och jobba på östermalms hemtjänst, fick till och med ha bil. nåväl allt gick bra med jobbet förutom att jag hade lite problemas med att hitta till några ställen. men alla som skulle få besök av mig fick det :D sen klockan nio var jag done och for hem.

väl hemma så slog vi igång en av filmerna vi fått hem - Landet för längesedan, min favoritfilm när jag var liten!! Och oj vad bra smak jag hade när jag var yngre. Sen andra filmen vi hade hemma var Playa Del Sol - första skivan, men vi såg bara två avsnitt sen vart vi less... så jag har tagit bort andra skivan från våran lista på lovefilm.

nu ska jag titta på nordnytt, tjingeling

Torsdag

jellooo, sitter och tar det lugnt just nu..
vi har just avslutat våran fixning har bytt gardiner, sängkläder, lampor och allt sådant.
sen har vi packat in alla kläder i garderoben efter våran tvättdag, har ju 12-17 på lördag också men så blir det ju när man köper nytt istället för att tvätta. Men nu har vi iaf gjort bort första dagen av två.

imorn skulle jag ha jobbat fm på tunas hemtjänst men i och med att jag har utbildningen imorn på morgonen så sa hon jag pratade med att jag skulle gå på den istället. Utbildningen handlar om det nya systemet som korttidssamordningen ska börja med nu efter utb, dom ska mejla elelr något i den stilen om jobb och så. får väl se hur det blir.

sen träffade vi emelie och anders när vi var och handlade vi stod i hårtbrödsgången och var i vägen mest hela tiden.

nå ni nu drar jag. bilder imorn


Onsdag

jeop snart börjar unga mamis på femman, sen efter det får vi se vad som händer.

gaaaah, just det måste dra iväg ett mail till mor min :D

Tisdag

då var allt färdigt,
men såg nyss att mitt förra inlägg inte har kommit fram ännu..
men shoppat nyttiga grejer har vi gjort, penslar, gardiner, en ny mopp, mat och sist men inte minst så har vi bokat tvättstuga :D Torsdag 12-17  i och med att tobbe har möte imorn och vi båda har möte på fredag så det fick bli torsdag, men kommer nog bli ett pass till i helgen så vi får bort allt och det ser ut som ett sovrum i sovrummet.

ska bli hur kul som helst med en tattis ;P pratade nyss med mamma om det och vi kikade lite på såna som jag vill ha och då brast hon i gråt, ja oj vad hon grät det är ju nämligen så att bror min har tagit sitt pick och pack och flyttat till sitt eget. okej jag ljög hon grät inte men det kommer hon nog göra. haha eller kanske inte.. men hon kommer nog att flytta in där med honom.. nu ljög jag igen.

tjing

Tisdag

nu är vi uppstigna, men det har redan gott 1-1½ timme sen jag klev upp :P
jeop ska fylla på mitt konto lite så vi kan handla middag och leta ett par snygga gardiner idag.
kanske även posta filmerna, eller det är inte kanske utan vi ska posta filmerna så vi får oss två nya
vad ska vi annars göra? boka tvättis också sen får vi väl se :D

tjingeling

Måndag

för visst är det väl måndag idag :P

idag har jag vaknat när det var ljust ute, det var ett tag sedan i och med att mitt dygn har varit felvänt ett bra tag nu, men inatt så la jag mig på soffan och läste tills jag föll i koma ( kring 6-7 ) sedan öppnade jag mina stora gröna ögon och insåg att klockan var 11.27 , WIIEEEHOOOO. Det första jag gjorde var att kika mot ytterdörren för att se om filmerna vi hyrt hade kommit än, och det hade dom vi fick Horton och Dumpad fick ju skratta en hel del :D Vi hyrde dom från lovefilm.se vi fick nämligen ett presentkort av tobbes syster tidigare och har inte testat det ännu. men det verkar vara bra bra man går och gör en filmlista med dom filmerna man vill hyra och väljer prio på dom hur viktigt det är att man får dom så snart som möjligt och sen skickar dom hem två filmer åt gången och det för priset av 199:- i månaden. Som hittat om man tittar mycket film som jag och tobi.

imorn är det en ny dag och det innebär nog mest troligt att åka mot öb, dollar eller maxi och leta efter en lämplig skurmopp och trasor och ett par luftiga och snygga gardins till vårat sovrum :D Slänger in lite bilder efter vi har fixat färdigt här hemma så mamma och pappa får se vad vi sysslar med. Just det - SOFIA LANTTO!!! BOKA TVÄTTSTUGA!!! kanske kommer ihåg det nu?

nu ska jag gå och läsa vidare på min bok som jag fick av mams i julklapp - Den som vässar vargars tänder. Äcklig och Bra


Söndag

The beauty & the geek :D bra att den tog slut nu..

I fredags så var jag och tobbe förbi robin och håkan och tittade när dom la golv i robins kök sen drog vi och raggade lite till och sen hämta vi upp tobbes kompis och hans bror så släppte jag dom på Bishop och sen for jag hem och när jag var hemma så ringde tobbe och sa att hans kompis börs var kvar i bilen så det var bara att vända i dörren och åka igen. sen köra hem kompisens bror och sen till statoil, fick en chokladask för att jag hade varit så snäll och komma med börsen till tobbes kompis :D

igår på lördag så gjorde vi inte ett nåt, tittade lite tv och städade lite.

På tisdag när vi tar och städar bort julen så ska vi köra en enorm storstädning här hemma - golv, väggarl, tak, toa, köket, ja allt som finns i vårat hem ska få sig en omgång av dammsugaren och skurmoppen ;P

nu ska jag kolla när pamelas program börjar..

Fredag

snaaart ska min bror flytta hemifrån, det betyder alltså att snart ska jag och min man få träffa människor. det är inte så ofta vi får vara med på något :P haha näe men vi har blivit lovade en fest iaf så vi får väl se om det bli så :D

nu sitter jag och min man och lyssnar på zlipz version av vad har du under blusen rut ;P pypaan säger jag bara, nyss lyssnade vi på rodolfo också.

sen har jag jobbat idag på strand och det gick hyvens bra, jättesnälla gamlingar.

nog om mitt liv nu

Torsdag

är det idag och allt känns bra! idag börjar criminal minds också, MÅSTE se ikväll så jag får veta vem som exploderade

igår var vi ju som sagt hos linda och kero och sen kom emelie och anders och jäääklar vad vi surrade :D vilka planer och jaa, en av dom ska jag nog fixa :D

jojust hittade en tatuering som är som jag har tänkt mig ;P och sen ska jag jobba på strand också imorn 15,30-20,30

faaasiken vilken tråkig blogga jag har, men jag lovar att jag ska bli bättre inom en snar framtid, om inte annat så kan ju någon lova mig pengar för varje meningsfulla inlägg jag skriver ;P

Onsdag

whats happening? min dygnsrytm är helt fucked up! gick och la mig klockan två och halv 5 så hade jag inte somnat så jag gav upp och gick och la mig framför tvn. Två apelsiner och ett antal usla tv-program senare så vaknade tobsi och tvingade mig att lägga mig i sängen igen. Vaknade till liv vid halv 5 men jag kan ju erkänna att jag inte vill ha den där konstiga rytmen.

nu har vi ätit goood kyckling och grönisar, sen ska vi vänta på att kero och linda ska komma hem från råneå så får spela lite ghwt :D

Tisdag

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hatar min granne nå djääääääävulskt, dom har haft fest sen igårkväll och dom skriker och har sig.. nåväl har ringt störningsjouren för ett tag sen men då lugnar dom säkert ner sig innan dom kommer.

lätt att leva med en idiot till granne? NEJ

Måndag

jag är väldigt stolt över min mor! hon har blivit duktig på att uppdatera sin blogg :) men det är ju i och för sig inte väldigt konstigt när hon ( bortskämd som hon är ) fick den där lilla datorn av papi i julklapp. idag skrev hon om killingituren hon och ungarna gjorde, hade hälsat på både mommo och gammelmommo ( som fyller 90år i vår!!!! ) gammelmommo är min idol!

när jag ändå skriver om familjen så kan jag berätta att jag tänker på min far just nu medans jag tittar finalen i Junior VM i hockey på svt1, Sverige möter Kanada i FINAL!  har ju som sagt var fått mina nerver när det gäller sporttittande av min far så det tar ectra länge att skriva detta... varför missar sverige mål??

blev förresten inget party idag, surprise!! vi såg barnhemmet istället. tobbe ångrade nog sig att vi hyrde en skräckis istället för en komedi i och med att jag blir hypernervig av att kolla på sånt och han själv tycker att allt är så mesigt..

var förbi på ängsis också idag för att kolla om chefen var där men det var hon ju såklart inte..

imorn får man ju se vad som händer mest troligt så blir det något som fördriver våran tid lite iaf.

Söndag

gudarns, hittar inte min kalender hade tänkt ha lite koll på vad jag pysslar med iår. sen för att skriva in när jag jobbar såklart. haha intresseklubben antecknar frenetiskt..

janu ska  vi vänta på att hajprogrammet börjar och sen ska vi sova. jajust sen kanske vi ska göra ett nytt försök till att fira nyår imorn :D med kero och linda och guitar hero world tour :D:D:D:D ska bli intressant och för en gångs skull så ska vi inte vara hos oss :D lite variation

Lördag

det är lördag, var inte säker på det när jag vaknade. Men lördag it is :D
något som är skönt är att hemma hos oss så har kräksjukan minskat ner till ett hål :P vågade inte gå in till tobbes föräldrar när vi var förbi där idag, tänkte att jag klarade mig så bra undan så jag vill inte bli smittad en andra gång..
nåväl igår så såg vi bara WallE och sen gick vi och knoppade och idag när vi vaknade så såg vi nya Arn filmen var faktiskt bra båda två :D

får ju se vad vi hittar på denna kvällen då, kanske blir raketer eller en film eller kanske till och med en titt in i skrubben..

nu ska jag vidare.

Fredag

har varit på storis idag och letat efter något vettigt, vi hittade dock inget vettigt.
sen drog vi till konsum och hyrde två filmer sen får vi se om det är nåt att ha.

nu ska jag väcka tobbe så vi kan se första filmen och sen laga lite stinas kyckling och grönisar.

Torsdag

090101, fränt.

nyårsafton igår, började bra med köttbullslagning och lugna puckar sen gjorde vi oss fina och började lite smått. Efter ett tag så kom Håkan, Robin, Daniel, Harren och Erik. Var kul tills Daniel och gänget åkte och tobbe blev dålig.. Från klockan elva så var det vinterkräksjukan som gällde så jag gjorde det som krävdes för att det inte skulle spridas dess mer - tog fram handspriten :D Nåväl han blev lite piggare lagom till tolvslaget så då pangade vi våra raketer och sen gick vi in igen och tobbe fortsatte att må kasst. Kunde inte somna förens vid halv 5 snåret och vaknade vid tio och började spy jag också. sen sova till kvällen.

hade alla andra en trevlig nyårsafton?

nu ska jag leta en tatuering, kolla e.t. phone home och äta chips :D