Fredag

uppe med tuppen idag, eller nästan iaf klev upp halv nio. Igår blev det ju att jobba för första gången på tunastrands äldreboende på en avdelning som var huuuuuur lugn som helst bara en tant som larmade på hela eftermiddagen/kvällen. Otroligt! sen blev det ju inte värre av att jobba med en som man kunde surra med. nu ligger snoris och sover han klev upp före fan och for på sitt jobb för att dricka kaffe med sina arbetskamrater och hämta sin tidbok sen kom han hem och tittade tv med mig :D ikväll så tror jag att vi ska se den sista filmen av tre som vi har lånat. miao nu lite oprah och sen ser jag ju vad som händer.

tjingeling

Onsdag

jag bara ääääälskar våran nya soffa :D lite annat än klippansofforna.

idag har vi haft storfrämmande, jesus+husbandet har varit förbi på en kopp kaffe

nu kommer bilder på soffan :D
på andra bilden är det lättare att se vilken färg tyget har



Tisdag

klev upp 07.40 och käkade en banan och borsta tänderna sen ringde mamma när hon kom på vad larmet hon ställt hade för anledning. sen iväg till porsuddens tandis och vänta på min tur, några kalle anka senare så får jag komma in och det första som händer när hon sänker ner mitt huvud är att jag blir bländad så jag inte ser ett nå sen får jag kväljningar när det ska tas röntgenbilder. Jag är inte en lätt patient och det sa jag till henne. Sen var allt bra och jag fick betala för mig - 242kr
nu sitter jag här på våran hallpall och tittar lite tv, kan inte sitta i soffan i och med att båda våra soffor är hos tobbes bror som behövde soffor till hundarna :D så med andra ord så ska våran soffa komma nu i eftermiddag sen ska vi kolla någon film också. jo förresten så har vi smällt upp gardinerna här i tvrummet hur snygga som helst.
middag snart.


Måndag

nu är räkningarna betalda och maten är inhandlad.
hade behövt få upp nya gardiner och lite sånt.
imorn tandis, förresten kan jag tänka mig att det märks att jag har noll i inspiration.

Söndag

har nyss kollat på nll:s sida för tandvård och blev lite äcklad över dessa priser. funderar starkt på att fortsätta vara 18-19 resten av livet.

nåväl

ska gå och hämta min kamera och lägga in bilder på datorn och se hur det blir med kvallan.

tjingeling,

och linda jag måste få din adress!

Lördag

just nu gör jag och min sambo något riktigt trevligt. grannarna har fest hos oss, eller dom har fest och vi sitter och lyssnar på deras partymusik och även deras inte så bra försök till att sjunga med. haha. stackars stackars oss.
idag har vi varit förbi hos svärföräldrarna och sen hem igen för att titta sex and the city filmen, den var ju bra men hade förväntat mig bättre så lite besviken blev jag, efter det dansbandskampen. pappa min ringde och så sa han : Hör du fia?? jag svarade bara svt1 :) han var som glad över att få lyssna på lite rejäl musik :P eller var det inte så far? sen efter det så har vi varit och dragit raggen en sväng eller två.
och gårdagen får jag ju inte glömma. började här hemma med tobbe och daniel sen gick vi över till linda och kero dit kom en massa folk och vi hade det rackarns trevligt tills alla for på krogen och jag och tobbe åkte med anders.
imorn blir det lugnt tobbes syster + mamma ska komma förbi och hälsa på oss :D

tjingeling

bilder från igår kommer sen

Torsdag

har varit och åkt en sväng med min man idag kuligt.
sen har jag lyssnat på presskonferensen, intressant.
sen har vikariesamordningen ringt och nu ligger jag under dom.
nu ska jag överväga att se satc.
tjingeling

Onsdag

väntar på att roomservice ska börja. är ju ett tag kvar.
ska också boka tid för besiktning till pärlan. lite småfix på den innan.
satc filmen köpte jag idag också.

Tisdag

soffan våran har inte kommit ännu heller.. börjar seriöst bli deprimerad.
idag har det inte hänt så mycket lånade fler filmer av tobbisens broder såg en och sen house :D

imorn blir det att röja lite här, slänga kartonger och pyssla vidare i skrubben.

tjingelitjong!

Måndag

idag ringde en tant från vikariesamordningen och nu kanske jag får jobba åt dom iaf :D

sen har jessica varit och hälsat på en sväng också.

världens bästa pappa fyller år idag :D



GRATTIS

Söndag

när vi klev upp imorse så var det nå djuvulskt kallt inne i sovrummet, höll på att frysa ihjäl, brrr. sen käkade vi nån varmkorv innan vi begav oss mot töre för att jag skulle byta till vinterdäck. jag körde till persön och sa till tobbe att det kändes som att jag var på g ner i diket för att det var så isigt, men han höll inte med om att det var halt utan det var spårigt men så fick han köra från persön och efter det var det inte nå snack om saken - det var halt :D haha
sen när vi kom fram så bytta tobbe däck och jag hjälpte min mor med att bära lite grejer till deras bil som dom inte skulle lämna kvar i stugan över vintern. sen fick jag ju mina älskade lådor och även min strykbräda.

nu ska vi slötitta tv efter att jag har lagat en dundergod middag, köttfärsbiffar+pottisar+sås+stekt lök

tjingeling

Lördag

Dansbandskampen på ettan :D jäklar vilket drag alltså!
har haft tvättstuga hela dagen idag, eller inte hela dagen ides bara tvätta sängkläder och handdukar idag och på onsdag ska jag ta och tvätta mina kläder. welo jepso imorn ska vi till stugan och hämta lite lådor och så som mor och far har köpt på ikea fint alltså. sen ska jag ju såklart också byta till vinterdäck.

nu lyssna vidare på dansbanden.

Fredag

och jag är riktigt dålig på att uppdatera, men iaf så är läget bra med mig.

igår var det en fartfylld dag från början till slut, jobbade ju natten som jag skulle sen prompade jag hem och läste morgontidningen sen somnade jag och vaknade kring halv tre sen somnade jag om när inte tobbe hade hunnit hem. sov vidare till fem sen iväg och handla middag - kebab i pitabröd :D sen kolla filmen som var usel sen sova.


idag fick vi ett brev om garantibesiktning nästa vecka :D


nu ska vi inte göra något förutom att handla middag.


Onsdag

nu är jag vaken, eller har varit det i massor av timmar. jobbade ju inatt och det gick jäkligt bra, men det var som att alla gamlingarna hade kommit överens om att "Nu inatt ska vi vara vakna HELA natten" :D haha näe inte riktigt så illa..
ska få jobba nu inatt också :D fyyytusan jag är glad. vikariesamordningen hade försökt ringa mig tre gånger och lämnat ett meddelande när jag sov men jag har inte ens reagerat på det. sen precis när jag ska ringa upp så ringer dom  upp igen och så säger han att han tänkte hinna ringa innan jag gick och la mig och då var klockan 2 haha :P så nu snart ska jag dona mig i ordning sen får tobbe köra mig till ängsis så blir det en promp imorn på morgonen. jag ska alltså promenera hem från jobbet.

tjingeling.


Tisdag

helluheeey, sitter här framför tvn och ser på totally spies på min nya favoritkanal - JETIX.
inatt kom jag isäng först efter tre kunde inte bli trött alls. sen igår fick vi låna sju filmer som tobbes bror och hans tjej hade hyrt som skulle tillbaka på torsdag/lördag.

vi har inte hunnit så långt med tittandet. ska väl klämma in en film innan jag börjar ikväll. ska har en natt på ängsis :D:D

[  ] Murder on spec - Action
[  ] 10 items or less - Komedi
[  ] Then she found me - Komedi
[  ] Funny games - Thriller
[X] Welcome home Roscoe Jenkins - Komedi
[  ] Territory - Rysare
[  ] P2 - Thriller

nu vidare

Torsdag

ett tag till sen är det fredag och sen är  det lördag och då är det jobb :D
har börjat med något bra idag - morötter vet inte hur man har kunnat glömma bort hur gott det är med morotsstavar. så det har varit min frukost och lunch. sen nu ikväll fick jag ett ryck och började kolla igenom våran säck + låda med kläder vi inte använder nog ofta och det som ska behålla fyllde inte ens halva lådan sen och imorn blir det att titta igenom garderoberna sen får mamma kolla igenom när hon kommer om hon hittar något jag kanske har lånat av henne :P sen ska jag ta itu med resten av skräpgarderoberna och alla mina lådor med bra-och-ha-grejer.
nu har jag förresten kommit fram till hälen på min socka nr 1 så nu kan jag inte sticka så mycket mer förens jag fått hjälp, öhjo sen tror jag inte att det var så mycket mer som var på gång i mitt liv .

sååå tjingelitjong till nästa gång.

Tisdag

Christine på tv just nu, har nyss kollat Cheaters med min man och jag kan ju säga att jag hade varit såååååååååå förbannad, blev till och med det när jag tittade på programmet :D jehop

igår så fick jag nå infall och köpte mig den där kameran jag har funderat över så länge, sen iväg till garnaffären och köpa en kit för att sticka sockor. nåwell har kommit en bit på vägen på socka1 men mor min måste hjälpa mig med hälen det är det jag inte har läst mig någongång.

var förbi på arbets idag då jag hade en tid med min handläggare, blev väl inte så mycket sagt förutom att jag ska skicka in om sökta jobb, cv, personligt brev och allt annat som det brukar vara. sen var vi bjudna på köttsoppa men då jag inte gillar det så käkade jag hemmastekta pommes.

imorn så blir det att ta det lilla lugna här hemma med min karl. tjingelitjong

Söndag

oh, heliga söndag!
cheaters på tv nu skrämmande dåligt program måste jag få säga.
har slutat jobbet 14 hade egentligen fattat att jag skulle gå till 16.15 men i och med att det är helg så kostar jag extra mycket pengar så jag behövde bara gå till 14 :D nåwell lite tid iaf.
igår såg jag och min älskade myssambo Ironman ett gott skratt fick jag.

nå tjingelitjong

Fredag

för en halvtimme sedan ringde vikariesamordningen(vakansen) och frågade utifall att jag kunde ta en kväll på radiomasten och jag svarade ja såklart så jag ska fixa lite mat innan jag börjar bege mig dit börjar 15 så :D

blir nog att skriva mer sen när jag kommer hem vid 21.30

Torsdag

halleluja! blev inte riktigt som jag hade planerat idag.
klockan var fyra och jag skulle precis hoppa ut ur bilen och gå in i garnaffären när det ringer i min nalle, vem var det då? JOOO det var ju älvgården som ringde och frågade om jag hade möjlighet att jobba 16-20.30 jag blev lite förvånad i och med att klockan var prick 16 när jag pratade med henne men sa iaf att jag skulle vara där senast 20 min senare, så garnet får vänta tills imorgon. var lugnt på drängen idag när jag kom alla satt och åt middag och var så glada så.

efter jobbet for jag hem och sedan har jag inte gjort dess mer. imorgon blir det disk och en promp. har bestämt nu.

nuuu kolla vidare.

Onsdag

det blev att köpa en soffa! men får den dock först om 2-3 veckor :D meen lika glad är jag för det.
är helt glad :D :D :D

blev helt upprörd nyss när jag skulle titta på the voice, eller blir lite upprörd redan igår på kvällen när dom spelade i'll be missing you och sen blev det testbild. och idag stod det att dom har bestämt sig för att sluta sända i sverige = PISSIGT!

nu ska jag ta och titta på law&order

Onsdag

idag har jag fyllt mitt ena däck med en hel massa luft, fick inte loss ventilhatten så jag fick åka til tobbes pappas garage det gick och få loss denmed en tia och en tång. sen tillbaka till preem och det visade sig att det pyst ut en stor möngd luft det var under 1 :/ men nu mår den bra igen pärlan - om man bortser från stjärnan.


snart kommer nog tobbe hem så vi kan åka och kolla på soffan :D nu är jag helt inställd på att köpa den. under tiden jag väntar så tittar jag på oprah nån kvinna som sköt sin man som var pastor. han skulle tydligen stycka henne i miljoners
bitar, blä. men hon hann före.


träffade linda också när jag försökte komma fram till min parkering, har ju parkeringen nära vårat hus och det är längst ner mot vattnet och dom bygger om vägen ner till oss och det gick inte att komma fram för att det var massa maskiner där så jag var tvungen att köra en annan väg och det var enkelriktat men vad ska man göra ? träffa linda då surra med henne en snabbis sen körde jag iväg igen för att göra ett till försök men då var det en traktor i vägen där också. men snäll traktorgubbe så jag kom fram till slut =) ska förbi hos linda sen, har inte kommit iväg dit ännu..


ikväll idol, förhoppningsvis i den nya soffan ;)


kom på att igår så shoppade jag och tobbe lite, klockan var väl halv sju när vi kom på att h&m hade öppet till sju så vi for dit och givmild som jag är så köpte jag en jacka åt tobbe och till mig själv nya mjukisar och sockor :D riktigt snygga sockor också dom är FÄRGGLADA!!!!


vilket intressant inlägg detta blev. haha.