Måndag

denna dag har varit rätt så sinnessjuk,
började sju imorse och hela dagen var helt superstressig men vi blev klar.
sen när jag slutade klockan 13 så gick jag till tobis pappas garga där tobbe höll på byta till sommardäck inför vårat äventyr för dagen. kom iväg kring klockan 14 och vi var framme nångång mellan 15 och 16 i happis. första svängen köpte vi bara tommys bord och andra vändan drog vi ihop lite smågrejer. sen vidare till skopunkten, iittala och candyworld - gick tomhänta från ALLA dessa affärer

nu är vi iaf hemma sen ett par timmar tillbaka, kikar på projekt runway i väntan på bb

just det ska ju jobba 2a och 3e och imorn :D

nu ska jag skriva in det i min kalender

Söndag

gårkvällen innehöll, quantum of solace, en krock, chaufföring, min familj och lite småevents ;D

ikväll så ska vi se lite program. och nu ska vi planera en middag :D

Fredag

idag fyller min super gammelmommo 90 bast ! !
det är mig en riktig kruttant må jag säga

har varit och jobbat idag, gick hyvens.

uppdaterar imorn ist, tjingas

Torsdag

nu har jag slutat för dagen!
skööööööönt, fast ändå, det har ju gått jäkligt smidigt ändå för att vara den avdelningen jag var på.
imorn blir det en em och skönt(obs! bara ett ö). sen har jag varit och rasta min merco också kommer nog aldrig att sälja min pärla, ställer alltid upp för mig ;D

bara för det


snart blir det nog att åka till töre och byta till sommardäcken, jisses, blir ju nästan tårögd när jag tittar på bilden..
hehu sen var det en jag jobbar med som fråga om den snygga svarta mercan var min och JA! haha hon var visst också en mercamänniska som jag.

näe ska nog åka och köpa min en mascara om nu tobbe kommer någon gång.

Onsdag

jäklar vilket rackel timecaresms verkar vara,
fick ett samtal här för ett tag sen från kommunen och då frågade dom om jag fått någon smsförfrågning vilket jag inte hade men då sa jag att jag skulle titta på datorn och där fanns den så då tackade jag ja och vi lade på luren, sen efter ca 10 sekunder så för jag bekräftelse smset och sen 10 sekunder efter det ringer tanten upp igen och frågar om jag har fått en bekräftelse på datorn och då sa jag att jag har fått både på datorn och via sms. tjorv. men dom skulle klura vidare på det ;D

men ska iaf jobba på ängsis imorgon(7-16) och på fredag(13.15-21.15) weeeeeeeiii :D får väl se vilken avd jag hamnar på men det ska nog gå hyvens ;D

snarrebarre så drar jag.

Tisdag

shiat, känns då inte som att det var igår jag var och promenerade. men ska snart ut på en till vända :D
nåväl har jobbat klart nu för denna gång, men hoppas att det blir mer jobb denna vecka *blinkblinktillviksam*

nu tjingsa

Måndag

jesbox, vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdat men iaf nu tror jag att jag börjar komma igång :D

har klivit upp tidigt idag och promenerat min vanliga vända, sen duscha och nu har jag donat färdigt håret. börjar jobba om en timme så nu har jag lite tid att ta det lugnt, är ganska skönt att bara jobba 15.30-20.15 men imorn ska jag jobba längre 7.30-15.30 så det blir en så kallad "mjukstart" på veckan.
  
det är sååå mycket vackert att titta på under min runda ;D

nu ska jag hitta nåt att se på innan jobbet, så tjiiiingeling

Fredag

svänger in på min egna blogg och säger HEJ!

återkommer imorn


Torsdag

nu är det bara en dag kvar på min arbetsvecka. har kommit fram till att det är såhär, om man ska jobba på ett nytt ställe i en vecka så är det bättre att ha eftermiddag i början av veckan. på det viset så hinner man lära känna gamlingarna litegranna i och med att det är mindre stress på em/kvällen så då hinner man prata och ta det lugnt ;D sen när dom känner igen en i slutet av veckan när man ska jobba fm så går det riktigt smidigt ;D så har det varit för min del denna veckan iaf, hoppas iaf att det går lika smidigt imorn som det gick idag..

har varit alldeles för slapp när det gäller uppdateringen av bloggen, det kan jag erkänna! men ihelgen ska jag försöka ta igen det litegrann hade jag tänkt. uppdateringar mellan tvättmaskinerna.

annars ihelg hade jag tänkt att jag och min man ska ta och gå på bio, köpte ju dom där checkarna åt honom tidigare detta år så..

så tjingeling så länge!

Tisdag

arbetsdag 2/5 avklarad! gick ändå smidigt ikväll också men ändå så känner jag mig ändå nästan helt lost där på avdelningen, men några tanter har jag blivit kompis med så det är ganska skönt ändå.

nåväl, idag ringde min far och ringde mig för att jag skulle iväg på promp så satt och filosoferade ett tag innan jag tog på mig skorna och headsetet och tog mig mot ängsis. fick surra med bossen lite och skriva under lite papper. längtar tills sommarn börjar.

imorn blir det ännu en eftermiddag sen har jag bara två förmiddagar kvar :D:D:D

nu ska jag titta lite bb innan sängdags

Tisdag

jag är vaken!

och igår efter joppet så tog jag min vanliga vända sen pratade jag i telefon länge.

idag ska jag göra något vettigt innan joppet.

tjingalong, uppd. sen.

Måndag

okidoki, blev inte promp nu när jag vaknade. får bli när jag slutar ikväll

nu ska jag blåsa håret.

Söndag

igen...

sen sist har vi varit och prompat jag och min man, lite kinkig var han men det gick över efter ett tag ;P
imorn så börjar min allvarliga arbetsvecka, men ska nog hinna med en promp innan jobbet imorn, tisdag och onsdag och efter jobbet torsdag och fredag - beröm mig sedan pappa!

nu snarrebarre ska vi gå och sova, så todelooo

Söndag

igår var jag ju och jobbade på ängsis, gick smidigt. sen satt jag och surrade med nattjejerna ett tag innan jag och tobi for hemåt och därefter kollade vi filmen BabyMama ;D fick oss ett par skratt iaf. ikväll så ska vi se nya bondfilmen eller housebunny. innan det ska vi även klämma in en promp, eller inte klämma utan vi ska ta en promp behövs inte någon inklämning.

imorgon börjar min arbetsvecka på strand blir tre em-pass i rad och sedan 2 fm-pass, sen ska jag hinna med att träffa bossen men det blir nog knepigt iom att hon inte alltid är där, får nog ta och slå en pling. sen ska jag ringa min andra boss och höra om gymning och sen ska jag göra ett sista samtal. eller två.

och nu kommer min frilla.



sen måste ni se min brors fina tröja ;P


nu drar jag

Lördag

verkar vara varmt ute. ska jobba12-21 på ängsis :D:D:D
nog ska det bli kul och se så att alla mår bra.
igår var det en lugn kväll, vi grillade, hade hit jouren för att vi grillade, åt grillat, satt och surrade och sen begav sig folk hemåt. blev som irriterad när jouren kom hit i och med att för nån dag sen så var det någon annan som grillade och det verkade inte gör något under hela förra året då vi grillade konstant. nåväl det är väl bara att stå ut.

ikväll när jag slutar så ska jag och min boyfriend se en film, möjligtvis två det beror på hur seg jag är då jag kommer mig hem.

har fortfarande inte hittat sladden men det kommer!


Fredag

aka Låååååångfredag, denna dag kommer nog aldrig ta slut.. inte heller den snö som faller utanför..

mååååh, blev ingen grillning igår så det får bli idag fläskis med majskolvar, bara snön slutar falla.

måste på maxi och småhandla lite grejer så ska nog ta och prompa därifrån om jag inte ska gå min vanliga vända istället..

har inte hittat kabeln till min telefon så bilden får vänta.

Onsdag

igen..

idag så har jag varit till frissan och är helnöjd, dock så kommer bild imorn orkar inte leta efter den där sladden. sedan efter klippningen tänkte jag ju gå och surra med bossen men då var hon ju såklart inte där så jag vandrade tillbaka mot konsum och mötte min brunbjörn där inne köpte det vi kom för - plastpåsar.

sen har vi suttit och kollat elitseriefinalen och i och med att jag hejade på det laget som vann så vann jag ;D haha men iaf så känner jag mig rätt så taggad inför jobb imorn. sen till kvällen så skulle vi kanske slänga fläskfilen på grillen, förstå vad gott med årets första utegrillade fläskis ;D;D

nu ska jag se vidare på fråga olle och sedan sova.

Onsdag

när jag vaknade imorse så hade jag fått ett jobberbjudande för imorn, så det blir att jobba fm imorn och det ska bli så skönt att få jobba lite :P nåväl sitter och funderar lite hur det ska bli nu i eftermiddag, men tror jag ska smita förbi på ängsis innan och kolla läget lite med bossen.

nu ska jag börja göra mig färdig + laga lunch så det inte blir så stressigt sen..

tjingolingo

Tisdag

idag har det varit en fin dag ;D men det är ändå ingen vanlig dag.
min kära mor fyller nämligen 29år detta år också


det var skönt att komma ut och prompa igår så det blir en tur ikväll också =)

imorn blir det en surprise, men det kommer bilder angående det så tjingeling

Måndag

har nyss gått igenom all reklam som kommit imorse, deprimerande stor hög.
nåväl ska snart ta tag i mitt liv (mp3spelaren) och bege mig ut i vårvädret ;D

tjingalong

Söndag

huli!

skulle ha skrivit ett inlägg igår när jag kom hem från raggningen med olssson men då hade mor min tagit upp datorn från min vrå i källaren så det fick vänta. men nu tänkte jag dra igenom helgen lite lätt.

Lördag; vaknade rätt så tidigt och jag, mor, far, ollie och wilma drog på oss skoterkläderna och gick ut för att starta upp skotrarna :D först blev det att åka till ok för att tanka lite innan vi drog oss vidare mot sikträsk för en fika, sen körde vi runt lite där i sikis och sen fick storebror ett besök där jag inspekterade alla skåpen för att förhoppningsvis hitta något roligt. det vart inte så. sen upp på skotrarna igen och åka hemåt denna gång. väl hemma så blev det bastu och en snabb middag innan olsson stod utanför och bankade på dörren. vi for till henne och donade med hennes hår som för övrigt blev skitbra ;D sen dra raggen och ett besök hos bella där vi satt och surrade med bella, jenny och ronny, dom fick även skjuts till krojgas. därefter rundade vi av.

Söndag; vaknade snortidigt och samma procedur denna morgon förutom det att vi packade ner korv och allt det som hör till. drog oss upp efter kibleleden ( satans dåliga leder i gällivare ) och hittade vårat vanliga ställe blev lite korvgrillning och sen tittade vi när ungarna tolkade med nån pulk/brädgrej efter skotern. vägen hem var rolig då pappa drog iväg långt före mig och mamma som vanligt. först tippade mamma ebba och oliver med deras skoter så då fick jag hjälpa dom att tippa den rätt igen och sen 7 minuter senare så körde jag och oliver fast, skotern min drog åt vänster och jag försökte svänga den åt höger igen men då var mitt ben ivägen. nåväl tur att mamma och ebba kom så vi fick lite hjälp upp ;P sen när vi kom hem gick jag och bastade och sen goood middag souvas ! mitt i maten så kom olsson för att plocka upp mig för lite kvalitetstid innan jag for med tåget, angenämt.

nu är jag här hemma, lite skönt är det ändå. men jag behöver inte vänta länge innan min mor och far + barn kommer och hälsar på här.

förresten så kommer det en massa bilder när jag får tag på dom som mamma tagit under helgen ;D

tjingalong

Fredag

nu har det hunnit bli fredag eller nu är det ju natten mot lördag/tidig lördag morgon. sitter här nere i källaren på floravägen, kan inte göra så mycket mer än att sitta just nu på grund av all träningsvärk, shiat alltså!

nåväl igår så jobbade jag förmiddag hos grannen och det gick smärtfritt sen gick jag den långa vägen hem för att packa min väska innan tåget gick, sagt och gjort sen nån timme senare satt jag på tåget och väntade på att biljettgubben skulle komma med växelkassan i och med att jag köpte biljetten på tåget somjag alltid gjort förr, sen när han kommer förklarar han detta med biljettmaskinerna på alla stationer och så vidare sen berättade han även att dom tar ut en avgift på 50 riksdaler om man nu köper biljetten på tåget men han var så snäll att jag slapp göra det :) det finns hopp för framtiden. väl framme fick jag hoppa in i jesols bil och sen fara direkt upp till sporthallen där mamin min skulle leda ett pump pass så det var bara att hoppa i träningskläderna och lasta på vikterna och sen köra ;P gick vldigt bra men trött var ajg sen..

idag så har jag kört ungar och mamma och varit en sväng till dollar :D sen kom jenny och hämtade mig och vi for vidare till olsson där linda också var och hälsade på, sen ut och ragga. 

imorn så är jag taggad nå jävulskt, jag ska få köra skoter :D:D:D=)=)

nu sova