Lördag



ni får vrida huvudet så ni ser han ordentligt :P kommer fler bilder sedan ;)

Torsdag

var förbi på jobbet idag och allt har löst sig, fick till och med fem nätter men dom är först i oktober :) lite mysko att jag inte var knyten till nattjobbet via viksam i och med att jag jobbat två somrar och lite strönätter där..

nåväl nu kom posten så jag ska gå och titta vad det är för nå, tjing


Torsdag

Min bror och kusin fyllde år på måndag

bror till vä fyllde 24 och kusin fyllde 23 :D

Onsdag

jodå har tagit tag i saken och ring lite samtal, dels så ringde jag till vårdis och dom skulle skicka remiss åt mig. min doktor var nämligen inte så tydlig i brevet så jag var tvungen att ringa och höra. sen skrev jag in på arbets då det verkar vara lite fattigt med jobb.. och sist men inte minst har jag försökt få tag på mina två chefer och ska nog försöka ringa snart igen.

påtal om att ringa så fattar jag inte varför man inte kan hålla sig från att ringa in till ordprogrammen på tv, man kommer ju aldrig med så man kan vinna pengar. fast iofs om man skulle komma fram så hade ordet varit fel, alltid nå konstiga ord som hästklöver när man ska komma på ett ord som börjar på häst.

just det var ju på 21-års kalas i lördags eller egentligen så firades linda också i och med att hon fyllde 25 i måndags :P där hos sara som fyllde 21 så träffade jag på min gamla granne och det var kul att surra igenom vad som hänt sen vi flytta från kvarteret abborren.

senare på kvällen efter många koppar bål och en och annan grogg så drog vi till olivers, HÖR OCH HÄPNA, jag kom in! sen efter ett tag kom tobbe och august och hämtade mig, linda och kero :P

få se nu, på fredag kommer lillatlas hit och det innebär lite ångest då han inte verkar förstå att han är en STOR hund, nåväl vi skulle hålla hårt i kopplet när vi gick ut med honom och det slutar nog bra!

ghaa, nu ska jag vänta på att köttfärsen tinar så jag kan laga lasagne

Måndag

har sett roast på berns nyss med älsk, inte illa att höll sig vaken så pass länge ändå ;P

nåväl blev utringd på jobb på "mitt" hus, gick smidigt med en duschning och så. hoppas på att jag lyckas få mig ett lite längre vik där, så snälla gud i himlen ge mig!

annars då? imorgon? ja, vad ska du göra med ditt liv imorn?

hehu, ska nog mest göra ingenting som vanligt kanske ringa dom där samtalen jag skulle ha ringt idag som inte blev av. mjau.

hade behövt hitta nå tyger förresten då jag vill ha lite förändrade kuddar :P inte helt fel kanske, nääe.

haha vilket inlägg men jag uppdaterade iaf

Söndag

söndag hela dagen lång,
sitter här med älsk och tittar lite på london ink kan ju säga att man blir sugen på en till tatuering =)
vi har haft fullt upp idag, eller nja, vi var och storhandlade imorse sen for vi runt i lule och sen upp på ormberget och kika ut över luleå.. okej, det slår inte utsikten över gällka/mampa från dundret men ändå..

igår så gjorde vi inte heller så mycket, var till töre och hälsa på mami och papi. jag tobi och papi frog runt i töre och kollade på hus som stod tomma ;P kanske man tar och blir bybo?

nu bytte vi till bingo lotto :)

näe, i veckan har jag fem timmars jobb att se fram emot sen ska jag nog ta och ringa lite samtal =)

nu tjing heeeeej

Torsdag


Tisdag

1 vecka och 3 dagar har det gått sedan jag skrev mitt förra inlägg och det skrev jag bara för att Wilma skulle ha något att läsa ;)



det där är ju som sagt min lillis, bilden är tagen när jag fortfarande bodde på ängsgatan och just blivit tillsammans med tobi, alltså för typ 4år sen.

vad har jag pysslat med sen sist? jodå har jobbat en massa såklart


sen har vi väl inte hunnit med så mycket mera, eller jag har stickat två mössor som ser ut såhär, en svart och en orange



förresten så här uppföljaren till 'män som hatar kvinnor' premiär 18/9 så då har jag tänkt att jag ska ta med mig min man tobi :D

vad mer då?
har ju trådlöst internet nu igen, så jag slipper sitta så krokigt.

tjingeling