Tisdag

jepp, klockan är efter tolv och jag borde ha lagt mig och sova för längesedan.

kan ju berätta vad jag har pysslat med i gällivare/malmberget/kos när jag var där.

Julafton - vaknade första gången när mor min frågade om jag skulle med på badet jag sa nej och somnade om. sen när dom kom hem vaknade jag ordentligt och började lite min julis, har fått mycket svårare fast dom egentligen inte är så svåra(tomtens ledtrådar). sen pyssla med ingenting och sen och handla en sväng med mor fast jag egentligen satt i bilen. sen middag och julisar i massor, mamma har bild på sin blogg( http://ankanlantto.blogg.se ). sen inte dess mer var med olsson på kvällen.

Juldan - inte dess mer, snurrade med olsson till döden ;P det roligaste var nog utanför björnis när alla höll på att slå ihjäl sig med klackarna.

Annandan - mellandagsrea och tobbedarlingen kom, var med olsson(ovanligt?) sen bastu till döden. eller inte för mig, mest för tobbe, jag är bäsy på att basta.

Lördag - inte dess mer, träningar, taxiverksamhet, och bastu. Nej jag har inte glömt olsson hon var också med på ett par hörn.

Söndag - drog oss förbi faster och fick chokladtårta :D sen drog vi oss hemåt mot söder, väl hemma så somnade vi tidigt

Idag - jobbade på älvgården 14-21.15 sen inte så mycket mer. och nu ska jag väl ta och lyssna igenom mitt statusalbum

Nästa tripp till gällivare blir kring den 28/1 :D:D:D:D:D


Måndag

är hemma på rast nu, är lite irriterad över att ett piteånr har ringt mig och den personen finns inte på eniro eller hitta. jag är förresten inte irriterad jag är arg. haha. snart ska jag tillbaka till jobbet och tjäna lite penkis..

skriver väl en rad eller två när jag kommer hem.


Fredag

jag vill iaf  få för mig att det är fredag idag,
nu är min favorit på g till mig :) längtar...

nu ska jag slå igång en film innan jag skjutsar mama till schtaaaan

Tisdag

23december innebär som alltid uppesittarkväll med ronny, jenny och bella :D var det sämsta uppesittarprogrammet som någonsin har sänts i Bingolottos namn! USCH! men vi hade det trevligt ändå och bella den bävern var den enda som vann något. Jojust sen var lena också förbi och spelade en bingo eller två med oss. när kvällen närmade sig sitt slut och klapparna hade bytt ägare så satte jag mig i den överkalla bilen och gled hemåt. gatorna låg öde i malmberget. kan ju berätta vad alla fick av alla, jag fick handbojor med rosa ludd och över en meter toy, ronny fick tre tianlotter och två chokladtomtar, bella fick inlagda vitlökar och en dagbok och jenny hon fick en guldig slips med massa paljetter :D

 

nåwell det är ju faktiskt inte det enda jag har gjort idag, nej, jag började dagen med att få besök av självaste tomten som kom och bjöd på karra sen packade jag in ungarna i bilen + jesols och åkte till dollar för att införskaffa dom sista julklapparna som ungarna hade kvar att köpa. sen hem och dumpa barnen och iväg på stan med jesols var in lite här och där och gjorde ett försök till att handla alko men när kön sträckte sig till den bakre väggen insåg vi att vi inte skulle orka köa. sen vidare till än nästa ställe och kolla och sen hem och äta middag och slå inte lite paket innan jag for till ronny.

 

nu är det fasiken julafton och jag ska snart kila ihop mina små gröna kinesögon och försöka att sova innan klockan blir alldeles jättesen.

 

GodJul 


Måndag

helu, då var man tillbaka i byn igen :D åkte som sagt hit med jesols och hennes ante nr2. sen har jag bara surrat en massa med syster :D ska vänta på att mor och far ska handla färdigt så man hinner träffa dom innan man drar vidare mot olssons lada.

 

nu tjing


Söndag

ojyes, söndag idag och det innebär Heartbreak Hotel :P gudarns så härlig film.
hade behövt packa men det har inte blivit så ännu, får bli imorn när jag vaknar.
mina dagar i gve kommer ju vara fullpackade först uppesittarn med karlssonx2 och resten,
sen julafton med la familia och juldagen filmkväll med olsson. sen får man ju se om maken kommer en sväng till byn också. då slipper jag tåga både till och från gällivare i och med att olsson+skogaholms ska plocka upp mig på vägen tillbaka :D

kanske drar en vända på stan imorn också, hade behövt ett nytt klädesplagg eller två.

tjingeling

Lördag

wiiiiiiehooooooe!
nu är jag färdig, klar, finito med alla julisar och bara en kvar att slå in. vilken lycka :D
imorn ska jag och tobi gå och kolla på stan och se om vi hittar nåt billigt/roligt till oss själva.
var på ica maxi och handlade lite mat och man blev alldeles virrig av allt folk som var där, var tvungen att planera körningen med vagnen. men vi tog oss ut iaf och for vidare till preem och köpte varsin uppesittarlott. ska fortsätta traditionen med jenny och ronny, sen tror jag att även bella skulle vara med på det.

nu om en halvtimme börjar årets höjdpunkt - Dansbandskampsfinalen :P

tjingelitjong

Fredag

nu har jag jobbat färdigt för denna gång :D gick bättre idag än vad det har gått tidigare trots tre duschar och två städningar. nu ska vi ta det lugnt och vila fötterna innan vi slår igång nya batmanfilmen.
när jag kom hem från jobbet så hade jag fått post julklapp från mommo :D:D:D:D så jag var och hämta ut den på preem och jag fick två tomtar, karra och en slant, jag vet att man ska öppna först på julafton men jag känner att det inte är så värt att ta med det till gällivare.

imorn ska jag köpa sista julklappen sen är jag färdig eller jag måste ju köpa en uppesittarlott också annars blir det ju inget med traditionen sen får jag ju se om man hinner få linserna - om man nu kommer få dom innan jag far på måndag.. eller söndag.. eller måndag.. kommer nog vela ganska bra mycket om vilken dag jag ska sätta mig på tåget mot storstan.

nu tjingus

Onsdag

haleluja
har varit på stan och letat efter dom sista julklapparna men det blir nog och köpa på lördag istället.
imorn och på fredag så ska jag få jobba inom hemmis igen men den här gången blir det bara dubbelgång som jag förstod det i och med att jag inte har någon delegering.
sen får man ju se vad som händer.

känner mig enormt seg och det är väl sådär när man ska med bussen in till stan före fan (06.20) bläh, måste besikta bilen

nu tjing

Tisdag

jajust! igår tänkte jag uppdatera en gång till men det blev inte.
fasiken vad jag sov natten från söndag till igår 14 timmars nattsömn + tre timmars eftermiddagsvila.
idag ska jag baka lussebullar och syltgrottor till och börja med. kanske vaniljbullar också.

nu ska jag fortsätta med mitt.

Färgade linser

Bloggare har det bra! Just nu får man färgade månadslinser från http://www.fargadelinser.com :D
Har varit sugen på att testa det ett bra tag nu, men det har aldrig blivit av. Men nu så!
Blir nog hyvens bra !


Tisdag

skulle ju jobba eftermiddag igår men det blev en natt istället för att det var en tant som hade spytt igår på morgonen så dom gjorde så att vi var två på tre avdelningar och en som fick vara på den avdelningen tanten bor på. så nu är jag ganska så nyvaken, eller jag blev väckt av tobi klockan fyra. seeen ska senare så ska jag tillbaka till ängsis för ännu en natt :D:D

jojust måste hitta nåt att äta.

Måndag

ooops, har gått ett par dagar sen jag uppdaterade sist.

har nyss slängt i mig nån palt till lunch muuuumma!!! sen har jag inte varit så produktiv, förutom att jag svarade i telefonen när vakansen ringde så jag ska jobba idag på ängsis idag och sen torsdag-söndag :D och igår så var jag i stan och hemtjänstade mig för första gången någonsin.

men nu under mina tre lediga dagar, om jag nu kommer vara ledig, så ska jag ta tag i bakandet och köpa dom sista julklapparna så mor och far kan ta med dom hem till gällivare! har ju inte blivit av ihelg när jag jobbade natt i fredags och var helt borta hela lördagen. joojust kom på att vi såg KungFu Panda i lördags fick då skratta en hel del och det var behövligt.

nu måste jag ta mig i kragen innan jag börjar klockan tre.

Fredag

märkte att jag var helt dagvild i förra inlägget, haha.

jag är lycklig nu, har blivit utbokad på fem dagars jobb totalt, första passet är inatt på ängsgården. Längesen jag var och jobba natt där nu men det ska bli rackarns roligt, trivs bra där.

så det blev inte att baka idag heller så det blir imorn då.

ska kolla vidare på nätet nu.

Torsdag

3/12 -08 fan vad tiden går.
hujaligen, idag när vi var och handla på coopan så fick jag världens mensvärk och kallsvettades och kunde knappt då :/ men men vi fick det vi behövde till våran lasagne sen hade vi massa lök.

imorn skulle jag baka lussebullar, rischoklad och vaniljbullar men det blir att jobba istället borta på ängsis :D

tjingeling

Tisdag

margarinpaketet som har smält i mitt hår ska jag snarre ta och tvätta bort.
sedan har jag planerat in ett pepparkaksbak, om jag har ingredienser till något annat så blir det kanske nåt mer. haha lät dumt. sen köpte jag ju nya julgardiner till köket och sovrummet, sen måste jag bara få säga att våran lilla julgran på 120cm är den snyggaste jag har sett.

welo, nyss var min man på häktet. som tur var så lämnade han bara nå grejer dit så han kommer hem sen :D


Måndag

hellu.

jäklar säger jag bara. i torsdags funkade inte internet och i fredags hade jag inte tiden :P men iaf i fredags kom min bror och min kusin och hälsade på, dom kom väl där kring åtta och sen var det bara att börja partaja. hur kul som helst och sen slutade det med att vi gick på cleo - tråkigt.
lördag då vaknade jag tidigt av snarkningar från alla håll och kanter och sen for vi på stan och lite så. resten av familjen var på stan och sen körde vi dom till hockeyn och jag fick min present från Svanhems :D TACK =) sen på kvällen var grabbarna sega med att komma igång igen men sen så var jag chaufför och vi var förbi harren och lite sådär sen hem.
igår var vi så sega som aldrig förr. gick aldrig och la mig i och med att när klockan slagit tre och jag fortfarande inte var trött så bestämde jag mig för att inte sova så sen när tobbe hade åkte på jobbet vid halv 6 så började plocka fram julpyntet och pysslade på med det fram till tio då jag gick och la mig. tobbe väckte mig när han kom hem och vi for och handla lite julpynt vi saknade.

förresten, min moffa kan inte säga Y, han säger MU