Torsdag

Nu har nästan en vecka gått igen, går nästan för fort!
Sitter och tittar på en galen fransk kock, hoppas att han skäms som en ja jag vet inte vad när han tittar på detta program. Han har fattar inte ngt av det Gordon har att säga, NÅGOT STÖRANDE!!!

Nåväl imorn bär det av hemåt mot Gällivare med sambon, Gud - om du finns kan du skänka oss fint skoterväder på lördag :D Kanske att syster följer med då i och med att hon lyckats ta skoterkortet men det som är det roligaste med det är att hon hade ett fel och jag fick ALLA RÄTT när jag gjorde det :D:D:D:D:D:D

Nu ska jag kolla vidare på kocken Gordon och sedan kanske jag tittar ngn film.

Natti

Tisdag

Jep, en väldigt lugn tisdag.
Dagen började med att jag "råkade" sova bort hela dagen - Förlåt mamma och pappa jag ska skärpa mig och kliva upp i tid på mina lediga dagar!
For iväg med tobbe en sväng köpte mig två kokböcker på bokrean på coop såna med GI-recept så det blir lite nyttigare här hemma.

Längtar till helgen då jag och tobbisen drar till Las Vegas (läs Gällivare) blir att köra massa skoter och vara med familjen :D yeeey

Nå nu ska jag titta lite Dr Phil och se på alla psykisar

Måndag

Idag måndag, blev inte att jobba idag men fick ju iaf jobba en hel vecka förra veckan så jag ska inte klaga. Idag är det ju löningsdag så det vart en vända till stan hittade inget åt mig själv men tobbe hittade en t-shirt på jc för hela 29:- Sen blev det lite storhandling på coop med mitt älskade shop-express, finns det ngt mer behändigt?

Har haft lite tråkigt när tobbe var och bytte bromsklossar på sin bil som jag lyckats förstöra, alltså jag förstörde bara lite av bromsklossarna det är så det går när man inte van vid att handbromsen fungerar i vissa bilar, har inte funkat i ngt av mina fordon hittills, fast nu borde den funka i mercan min i och med att pappsen har bytt lite grejer :D

Sen nu har jag varit och tittat på digitalkameror har nämligen kommit fram till att det är smartast att köpa en nu ett tag innan vi far till turkland än veckan innan vi far. Kikade runt på pricerunner och sen ringde jag min kära mor och frågade vad hennes fina kamera hette och det får bli den och ett minneskort på 2G borde räcka åt mig och min man.

Kan berätta att jag har sett lite två filmer här i dagarna också en hette
Kärlek på menyn - en romantisk komedi var väl ganska mycket som alla andra såna filmer
tjej träffar kille, tjej tycker inte om kille, unge kommer in i bilden, unge fixar mellan killen och tjejen, filmen slutar lyckligt.
Den andra är
Rambo 4 - ganska mycket blod, men det var jäkla bra gjort ändå  :) blir väl att jag går och köper de tre första Rambo filmerna och skaffar mig en stor survivalknife och hela kittet

Har lite svårt att komma på vad man ska skriva här så det blir inte så ofta jag skriver men ska nog bli mer ofta hädanefter - för att göra min mor nöjd ;)

Helg

Godmorgon godmorgon

Blev en ganska sen kväll igår. Allt började med att jag och sambon satt och kolla Titanic och han surra med sin kompis om att han skulle dit och ta nån öl, sagt och gjort så var vi hos hans kompis roger. Sen fick chauffören - jag, ta och köra omkring dom sen hämta vi upp daniel och hans vän. Jag körde runt dom lite överallt och sen hade vi en som var tvungen att spy i ett så jag lämna av alla hemma hos sig.
Sen kom vi hem kring fem och jag kunde inte sova förens efter sex så jag har sovit till för en timme sen.

nu titta tv.

Ny blogg, nytt liv?

Då har jag tagit steget och förflyttat mig över till det mogna blogg.se, ett stort GRATTIS till mig själv!

Har gått runt idag och tänkt på en massa saker men insåg snabbt när jag väl hade gjort denna blogg att man får soppatorsk i hjärnan direkt man ska skriva ner allt. Jobbigt läge säger jag bara.
Så vad ska jag skriva?
Kan ju alltid berätta att min kära sambo ligger och snarkar i rummet bredvid, han är trött för att vi har varit på utflykt till boden idag, skulle nämligen hämta lite grejer av min mor och far som kom med tåget från umeå :D

näe får nog ta och göra ett nytt försök på att skriva imorn igen

tjings


Välkommen till min nya blogg!