Tisdag

jag känner mig virrig! trodde vi var inne i oktober och skulle vidare in i november, men vatusan!
sitter och käkar riskakor och dricker apelsinjuice - mumma! ska gå till köket och tärna lite kassler så det bara är att slänga in den i ugnen när vi väl ska äta, lättplätt.
Funderar på att åka och köpa den där soffan vi är sugna på men då vet jag itne riktigt vart vi ska ha våra två andra tills vi får iväg dom, han där ute på bergnäset kanske är intresserad?
mjo vad fint det hade varit med en snyggsoffa i vårat annars så snygga hem :D




tittade igenom min bilder och hittade denna, behöver jag ens skriva att jag längtar nå jäkligt till vintern :D

Måndag

idag ska vi köpa en ny spegel, en likadan som bror min krascha :)
och sen har vi en snygg puff i hallen också som vi inhandlade på EM
jeop nu kom tobbe hem också, så nu ska jag hoppa i duschen så vi kan åka.
igår jobbade jag 07.30-14 vilket är pengar.

tjingelitjong

Lördag

lillebror sitter bredvid mig just nu och spelar gta IV går väl sådär för han. mor kom och lämnade honom vid halv elva när dom skulle på stan med ebba och wilma - pappa var också med. sen fick jag min symaskin eller fick låna av mamma. funderar på vad man ska hitta på sen, kanske shåååba lite? blir ju iaf att ta det lugnt när jag jobbar fm på söndag..
jobbade ju em igår och det gick riktigt bra alla gamlingar var så snälla och lätta, får hoppas att alla är snälla imorn också.

tjingelitjong


Fredag

och jag ska få jobba idag också :D 14.30-20.30 yeeees säger jag bara.

nu ska jag åka på ett av mina missions.

Torsdag

tiden går som fort.
har jobbat 7.30-13 på ängsgården idag, första gången jag är dagtid på ett äldreboende sen jag var solflicka under sommarlovet mellan 1an och 2an på välkomma. men det viktigaste idag var ju att det gick smidigt idag :P
vad ska man göra imorn? jag vet inte, måsye sova snart så jag orkar upp tiiiidigt, sen ska jag förbi på andra sidan gatan och gästa hos linda :) sen ska jag fixa lite här hemma och ta fram det jag vill att mor och far ska ta med sig till gällivare och sen rensa undan lite mer i förrådet och sen kolla upp vad man kan göra på kvällssidan.

jag känner att jag är i behov av att göra om här hemma :P kanske åker och köper nya gardinen eller nåt bara eller nu fick jag mig en ide - kommer bli peeeerfeeeeeekt!

Onsdag

har nyss surrat med mor min och innan det hade jag ett samtal med mommo.
och även tittat på symaskiner :D

se så vacker

Tisdag

hade tänkt mig att ladda upp lite bilder, men det kommer nog imorn.
idag har det inte hänt mycket mer än inget. eller har ju iofs hämtat ut mitt paket
snyggt är allt jag kan säga!

ihelg kommer jessica! hehu, behöver nog inte kommentera det mer.

såååva nu, najtinajt

Måndag

vaknade för ett tag sedan, är lite seg men är vaken innan 10.30, eller var vaken innan då.
ska nog göra nå nytta, ladda in lite musik i mp3n och så vidare.

Söndag

jeop :D tittar alltid på tv nu när jag uppdaterar.
igår var det roligt för grannen som fyllt år tidigare i veckan bjöd på fika, riktigt gott!
sen var vi ute och spanade på stan , nästan inge folk alls.

jeppopeppo, nu ska jag göra lunch eller nåt.

Lördag

weeelo :D

top model 10 repriserna är igång så nu sitter jag och ser på dom, har hunnit med en sväng till möbelhuset med min sambo för att titta på soffor och vi hittade en snygg+sköön för endast 9000 så det kanske blir en sådan.

igår var vi hos kero och linda och tog oss nån alko, sedan lite misär så att mitt go försvann :/

nu titta vidare och se vart mitt paket befinner sig.

Fredag

jag vaknade på ett konstigt sätt idag. hade lagt mig med huvudet på tobbes sida och benen på min egna sida.

nu ska jag ta och göra nåt vettigt - diska!

tack stina =) jo jag trivs bra här i stan :P

/sÅffi


Torsdag

law & order är på schemat just nu. en peddopervo som utnyttjar gymnastikflickor.
har kikat idol och filip&fredrik med mitt snyggo till man, ett gott skratt eller två fick man sig också.

promenerade inte och sova igen efter jag hade vaknat idag :D är ganska så stolt, sen ringde jag adressändring och bytte adress hit till lule - bättre sent än aldrig heter det väl? och efter det så skulle jag till frissan drop-in åde men bestämde mig för att ringa och boka tid istället så man slipper vänta och så. vart bra är nöjd och glad. bilder kommer nere. seeen har jag inte gjort nåmer.

imorn ska jag kika runt lite kanske dra en solning. eventuellt. på kvällen blir det partey, yesbox.


nya frillan

Torsdag

Jag är vaken!
weihooo
ringde nyss till torris och bevisade att jag var vaken :P
nu ska jag ringa min mor!

Onsdag

hejochhå!
vilken dag alltså.. ellerjo, har varit till arbets på inskrivningsmöte och sen därifrån for vi till pite för att hämta lampan åt mor min - Kossan är mjölkad ! haha vilket bra uttryck.
snart börjar idol och sen filip&fredrik/efterlyst.

tjingelitjong

ska leta efter något att beställa!

Tisdag

2½ men på trean, har missat början men vad gör det?

har skrivit in på mig på AF igen, inge vidare men kanske får en utbildning eller något sånt. Ska dit imorn för att lämna betyg och sen ska jag väl få ett möte bara för att kolla igenom lite som vanligt. seeen mina vänner SKA JAG inga men eller om eller några tvivel, jag ska boka frissatid och hoppas att det blir innan helgen. Ska ju på kalas, linda blir gammal, eller äldre. Weo sen hoppas jag att vi kommer iväg till piteå för att hämta mamis lampa. meeen gud. nu får jag ågren. vad ska jag göra? blääää, inga pengar som rullar in på kontot i slutet av månaden eller nåt.

får se till att vinna på lotto och leva snååålt.

en irriterande grej har hänt igår eller idag på morgonen någon idiot har brutit av stjärnan på min bil.
sen på kvällen frågade jag tobbe om vi skulle ta min bil men han undrade bara om jag klarar av att köra när jag inte har en stjärna som visar vägen. jag blev upprörd.

tjarå.

Måndag

faasiken vad jag är tråkig!

hehu sitter iaf och kikar på my name is earl och det är ganska roligt måste jag erkänna, sen kan jag även erkänna att jag har börjat bli brun efter mitt solande :D idag har jag inte gjort dess mer. men imorn måste jag boka frissatid, arbets och piteå. så en heldag blir det.

nudå? vad ska jag göra nu då? vänta en timme tror jag och sen klappra mig mot sängen?
Jo

Torsdag

hej och välkommen till min blogg!
haha näe, vad ska jag ta och skriva?
igår gjorde jag och älsk något vettigt som ett avbrott i tillvaron, vi tvättade båda bilarna utvändigt så nu är det bara att städa min invändigt och putsa lite där kanske nån vaxning också. bara min mor kommer ihåg att gå på dollar i gve och köpa lite grejer som inte finns på dollar här i luulä. vad gjorde jag mer igår? tror inte det var så mycket mer än det och att jag spelade lite gta.
idag då?
joo jag har ringt bossen och fixat med mina tider så att allt är med och sen har jag dooolat med att vara på dollar och sen drog jag en solning och sen hem och duscha, blåsa håret och sminka. icamaxi, mat, laga mat, idol. HAHAHAHAHAHAH uscha vad jag skämdes, nästan så att jag kröp ur mitt eget skinn!
imorn?
ringa till vakansen höra om jag finns med hos dom, fara på arbets, sola, ta det lugnt, nån cider och sen sova så man orkar vara hundvakt och samtidigt ha tvättstuga på lördag :D

hippedihipphopp

Onsdag

igår så fyllde jag och älsk 3år! förstå vad tiden har gått fort alltså. känns som att det max har gått 1år.

ikväll blir det se idol och sedan filip & fredrik och sen sova. när det gäller idol så är det enligt mig uttagningarna som är roligast. Även om jag skäms som en jag vet inte vad åt dom som tror att dom kan sjunga och värre är dom som tror att dom kan sjunga för att någon har sagt att dom kan det. shiet.

imorn blir det att åka till ängsgården för att se så att alla mina timmar är inne i datorn ;D har nämligen sett att jag har för lite, tror jag.

vilket intressant inlägg det här blev.

näe.


Söndag

och idagen är vi hemkomna från Friska Gällivare!
vi åkte ju i fredags efter många om och men och landade i storstan vid 6 snåret och tog det lite easy tills jesols droppade förbi. Någon timmes ragg senare var vi hemma igen skrattade och klara för bingen. Lördag började lite lätt med kaffekokning åt torbjörn och sedan en tripp till dollar, jessica hade planerat våran helg in i minsta detalj, hittade inte dess mer men det är finare där än vad det är på vårat dollar här i lule. Hem och basta - trodde vi ja. Nåväl ragga med jesols tills vi skulle dra en bastu vid sent sen åkte jag på en privat visning av Friska Gällivares Framsida - raggen med jesols! Och imorse så tvinga torbjörn upp mig snoooortidigt och sen for vi, stannade till i lansjärv och sedan en snabbis i stugan för att sedan åka vidare till min svärmor för lite födelsedagsfika.
 och alldeles för någon timme sedan så tittade jag och torbjörn Superhero nåt. inte så värst bra. näe.

imorn lämna filmen, prompa, sola och diska :D kanske även bokar tvättisen om jag nu kommer ihåg/har ork.

Fredag

duscha, packa, diska, städa, dra!

Torsdag

nu fredag men jag har inte sovit så jag räknar fortfarande att det är torsdag.

hejhopp imorn åker vi till gällivare så det blir en helg med jesssica med ett besök hos kalle och sen får man väl se vad som händer antar jag. måste packa våran lilla väska innan vi slår in floravägen 10 på gpsen( vi ska lämna tillbaka den till mor och far )

nu ska jag titta på eleven ifall jag hittar något att ha, annars får jag spara mina pengar.



var tvungen att slänga upp nya bilen ;P

Onsdag

sitter och väntar på idol. tråkigt att vänta.

nväl nu igår morse vakade jag ut sista natten för denna gång, hoppas det itne dröjer så länge innan jag får fler nätter då det aldrig är helt fel med kosing på kontot. nåwell är glad att det har varit så lugnt ändå under dom fyra nätterna så gamligarna fick sova. fick en spegel av en av gubbarna på jobbet, han hade gjort en med mosaik runt om. vet inte riktigt vad jag ska göra med den.


hujaligen hoppas grannen har borrat klart i väggen snart, ingen vacker melodi det där.


vad har hänt mer? idag? 3e september? 080903?

vaknade sju i morse och satte mig för att kolla på the voice of hippedihopp and arrännbii sen städade jag jättemycket och sen kom tobbes present - gta IV som han har tänkt köpa själv men jag hann köpa den före. Sedan efter posten så kom jesols och hennes moder på en snabbvisit, alltid treeeevligt! men näste helg så har ju jessica LOVAT ATT KOMMA HIT!!!!!!!! don't forget!


hippedihipphippedihopp nu ska jag se om jag får liv i min man.!