Tisdag

har en paus i tvättis just nu, håller på och tvättar sängkläder :)
fyyytusan vad jag sov igår somnade första gången halv åtta sen vakna jag till vid elva och sen vaknade jag vid tre och sen vaknade jag sex på morgon och sen vaknade jag nio och klev upp ;P hahah men nu är det färdigblundat..

men jo, tittar lite smått på förlossningskliniken på 4an och dom gör ett kejsarsnitt just nu, intressant information?

nu tjings

Söndag

helt sjukt, vaknade av mig själv klockan 07.00 imorse och kunde inte somna om, så nu är jag vänd till dagtid igen.

idag fyller min älskling hela 28år så jag har bakat en tårta =)



Bild1 föreställer tårtan och bild2 föreställer min man ;D

Fredag

imorse gick jag av sista natten, gick bra att jobba fem nätter.. inte för att jag trodde att det skulle gå dåligt ;P

ikväll när vi kom tillbaka till parkeringen så såg vi att bagageluckan på min bil var öppen, men puckosarna gick då därifrån tomhänta i och med att det inte finns så mycket att hämta i bagaget på min bil..

nåväl ska bli bättre på att uppdat.

tjings

Lördag

Vafalls!?! Falsksanning är ju lösenordsskyddad, något jag har missat?

haha guuuudarns vad roligt det är att vänta.. nåväl är på g till töre snart ska bara på maxi innan och handla färg :P

kanske updaterar från stugan/bilen om jag får in nå trådlöst internet på mobilen =)

Fredag

hopahula! vad tiden går, nu är det min andra lediga dag och som vanligt så kämpar jag med att vända dygnet men just nu känns det som att det är lite onödigt när jag börjar om på söndag..
igår när jag gick av så gick jag ju och la mig med alarmet igång, men blev ju så att tobbe fick lov att väcka mig när han kom hem kring 17 !?! nåväl det ledde ju till att jag inte kunde somna i tid så jag hoppade ner under täcket men då klev jag upp klockan halv elva idag för att bära in alla möbler och grillen från ballen, men men nu är golvet på ballen målat iaf.

ikväll så ska vi ha tvättstuga och sen ska vi nog se en film eller två, har ice age3 och the hangover på lager som vi inte har sett ännu ;P

sen imorn kommer nog familjen en sväng, skulle ju göra mörkare slingor på mor min, fast vi får ju se när dom kommer lillisen har ju cup i kalix :D:D::D:D:D:D:D::D

pyyyyypaaaan hade sån lust att slänga in lite bilder men då har jag ju inte nå nya, sååå tjingeling

Måndag

idag är det måndag,

har hunnit vara en sväng till boden idag med linda, vi skulle till farmen och hämta mitt körkort som har råkat bli kvar där.. var en rätt så spännande tur dit också. när vi for härifrån hade vi som mål att hinna med att bromsa in för fartkamerorna men det blev lite annat i och med att dom hade vägarbete i sunderbyn med tillhörande lotsbil + rödljus :P sen när vi kom fram till boden så började det att ösregna och sen kom det även blixtar och dunder.

i lördags så var vi ju ut jag och linda vi började i råne hos lindas mamma/moster innan vi for vidare till farmen för att titta på e-type, ett hugg och ett rivsår senare så var vi och sjöng med husbandet, hittade även en hundring :D sen var vi väl hemma lagom till 4 snåret, när jag kom hem så hade tobbe hunnit somna.. men vi hade en vaken stund där kring 8 innan vi somnade om, kring ett så vaknade vi upp igen och hittade inte tobbes plånka någonstans så efter lite eftersökningar så stod vi och tankade och då märkte jag att mitt körkort var spårlöst försvunnet så det blev att kika in i kero och lindas bil och sedan fick dom kika i råne om det var där men icket.,. men jag och tobbe drog oss till happis där hans plånka var på eget äventyr..

idag när jag smsade med min mor frågade hon om jag ringt till farmen och hört om kortet var där, och smart som är så hade man ju inte gjort det.. nåväl det var ju där iaf.

nu till bilderna

vägen till piteå, playan i rörbäck, privata beachen

              

förparty i råne, lindas mosters utsikt från gården, ena dansgolvet på farmen

                   

tjingeling

Fredag

tänkte dra igenom vad som hänt i veckan.

Måndag - vaknade upp tidigt på morgonen såg solen och ringde linda och sen drog vi till rörbäcks camping. vi tog oss ett dopp sen legade vi och solade en stund sen drog vi oss till töre och hälsade på familjen och sen ett stopp i råne

Tisdag - klev upp tidigt denna dag också och satte oss i rejzerjettan och drog söderut mot pite havsbad, badade och sen så solade vi ett tag innan vi fortsatte våran färd mot fårön och hälsa på faster maggan och hennes tommy ;P sen en tur till dollar innan vi drog oss hemåt.

Onsdag - for vi till våran privata strand och badade rejäääält länge. sen hände inte dess mera måste jag erkänna.

Torsdag - tog denna dag med oss emelie till rörbäck och solade, sen kom mamsi och wilma också ;P förresten så här min lillsis wilma gjort sig en blogg :P

och idag har det inte hänt så mycket än så länge, längtar dock till lördag då vi ska till western med linda och resten :D

Måndag

jaha, då hade man varit vaken i några timmar då.

kan ju berätta om helgen :D

vakade ju av på fredag och sen kom tommy och caisa så for vi och käkade lite och sen drog tommy iväg till min blivande svägerska? hoppas kan man ju ;P sen färgade caisa mitt hår och vi förfesta lite, eller inte caisa då i och med att hon är såpass liten att hon inte får hålla på med sånt.. sen hoppade vi in i tobbes brors bil och åkte in till stan hela gänget, jag var ju inte förvånad över att jag missade ledin men vi gick ju ändå till södra hamn och kikade lite thåström och tog oss in i rockabillytältet/fiskekyrkan sen massa karusells innan vi gick vidare mot padthai och sen begav vi oss hemåt och var hemma lagom till 2-3tiden.

vaknade upp på lördag eftermiddag och åkte och hämta upp bajso från hennes killes kompis och vidare till kulturens hus och köpa biljetter åt dom sen for vi och käkade och inte en enda grej blev rätt och han i kassan var ju rätt så efterbliven jotack. sen hem igen och sen for bajso till sitt och tobbes syster och hennes kille kom hit sen kom även linda kero och håkan för att vi skulle börja ösa ;P sen in till stan och kalaset, tog oss direkt till karusellerna och hittade även robin och sara :P några karuseller senare så gick jag och linda mot schlagertältet men upptäckte att klockan var 2 och dom inte släppte in oss, tog en souvas och väntade in kero och håkan inför hemgång, blev en femte person då keski också kom. sen hem och försöka sova, kunde bara sova till klockan 05.47 så lyckan var gjord efter 2-3 timmars sömn..

och igår så var jag GODE TRÖTT!!! somnade innan klockan 20 och sjääääälvklart vaknade jag när tobbe klev upp på morgonen ;P

nu ska jag filosofera