Söndag

ORCHA DETALJERAT!

var en lugn natt, lite pink och ett fall och 5-4 till mig i skip-bo även ikväll ska linda få pisk i det ;P

sitter och kollar på bring it on 2 eller tre.. ganska så trevligt måste jag säga

hoppas att det blir en lika lugn natt inatt.

tjinghejs

Lördag

känns som att jag är på g att spy, vet inte riktigt varför..

blah, måste åka och handla något att äta till middag, torbjörn lär ju inte vilja äta eller handla så det blir säkert att åka själv - KUL!

mor och far och barnen var förbi en sväng, var väl inte så social, har inte sovit så bra efter jobbet så..

nu klä på mig

Fredag

helo, nu är man hemkommen från stockis, eller det var ju igår!
ska då inte åka bil till eller från stockholm på ett bra tag - vad sägs om ett par år..
nåväl vi flög ju ner på tisdag morgon och sen hoppade vi på flygbussen som skulle ta oss till järva krog där tony hämtade upp oss. Till solvalla och sen till coop för att köpa lite nödvändigt, hem till tony - tack gud för gps :) var seriöst på väg att somna där i soffan men vi höll oss vakna till tony kom hem med mat för att sedan åka iväg på träning. Vi tog oss i kragen och knappade in Södertälje på gpsen och drog, dock hamnade vi i centrala sthlm på nåt vänster men vi hittade ut  och tog oss till södertälje. Åkte hem efter en 10min vistelse där och när vi kommer hem så finns det inga parkeringsplatser lediga - INGA! så vi snurrade runt kvarteraet i en timme tills vi fann en plats :D sen blev det surr och tv-spel tills klockan var halv tre.
På onsdagen for vi till södertälje och hämtade vinterdäcken till bilen och sen åt vi hos tobbes syster och fick en fin inflyttnings present - tack anki ;D nååwell tillbaka i sthlm så satt vi och dega på solvalla innan vi for till tony och degade där tills vi blev hungriga då for vi till storstockholm och käka på mongolian bbq, gott, men grabbarna tyckte det var godare. Lägger nog in en bild sen på deras konstverk. sen hem och bråka med flippret och sen sova.
Torsdagen klev vi upp oackade ihop oss och började resan med att tanka. Vid uppsala vet inte om det var före eller efter så stannade vi vid nå kinesbygge och käkade mat riktigt gott. sen stannade vi på en statoil längre fram och köpte lite skivor så vi hade ngt att lyssna på. Sundsvall stannade vi i så jag fick shoppa lite sen när vi skulle åka från sundsvall så var det en lastbil ca 200 meter framför oss som plötsligt vek ihop men vi hann byta fil innan nåt hände. sen tror det var i härnnösand så var det en lastbil, en personbil och en buss som hade krockat och jag kan ju säga att det inte var vackert. Näste stopp blev i docksta där det blev hemmalagade köttbullar och sen iväg igen. tror vi var hemma vid 21 men då ville tobbe köra med nybilen så vi var väl hemma i läggan först efter 12..

vaknade i morse av att vikariesamordningen ringde och frågade om jag kunde jobba natt på ett annat äldreboende och att chefen på mitt andra hade talat så bra om mig, blev så glad att jag tackade ja! så inatt blir det att jobba :D weeeeeeii

nu ska jag vänta på tobbisen så vi kan handla lite och äta.

Måndag

nu är det måndag på riktigt :P

sitter och lyssnar på voicetv och lyssnar ifall musiken jag hör är värd att bränna :D

måste diska och duscha, tjing

Söndag

eller måndag egentligen men den är bara 00.12 nu när jag skriver så...

idag har jag och min sambo hunnit med en tur till töre för att hämta anita som ska med oss till storstan, så vi hittar det vi söker.

igår fyllde han år min karl köpte lite kläder och en näsussprayus till honom och sen fcik han en snyggskjorta av familjen min nu ids jag inte skriva mer, men jo!

fick två nätter också nästa vecka, hääärligt, en med linda :D:D:D och alla vet att det betyder skip-bo :P

nu ska jag surra lite till med josels

Fredag

helloj,
sitter och lyssnar musik i väntan på att jag ska orka dra mig mot duschen och sen vidare ut på stan. ska nämligen köpa en present eller två till min daarling torris :D
jeo vad händer ihelg?
först och främst - tvättstuga! kuligt värre! jappsipappsi tror det blir lugnt sen och kanske lite filmtittning om jag har tur och självklart en massa tårta :D

nu ska jag nog fundera på att resa min lilla(?) rumpa och gå mot duschen.

Torsdag

är det väl?
jo det tror jag nog bestämt att det är. känns som att det var lite fel tid att åka till stockis i och med att när jag kom innanför dörren så ringde chefen från ängsis och frågade om jag kunde jobba fredag-måndag men det är ju inte nån ide när jag mest troligt kommer hem lördag/söndag. weeo nåväl, bruuuds vi får ta det när vickopucko :P haha kommer tillbaka upp mot kallare breddgrader igen.

jeo sen ska jag planera in en tripp mot gällko så man får snacka lite(mycket) skit om allt och alla där ;P
ingen nämd ingen glömd

nu ska jag nanna så får jag ju se om jag ska jobba från lunch på hedis



sen måste jag tillägga att det är nån JÄÄÄVLA IDIOT som har parkerat på MIN parkeringsplats, MIN PLATS!!! så jag var tvungen att ta tobbes så om jag inte ska jobba och IDIOTEN står kvar när tobbe kommer så måste vi ju dra ett samtal eller två så dom iaf får böter :D det hade varit rosigt!

Måndag

jeop
mams + kidsen är på g från töre vi ska träffa mommo och caisa i stan.

är så jäääkla förbannad så det är inte klokt, det är nå satans idioter som har gjort inbrott i tobbes bil, MEN dom har inte fått tag på nå grejer!!

nu ska jag diska bort lite och sen plocka lite + bädda!

Lördag

heeej och welo!
sitter här i min soffa och kikar lite tv och surrar litet smått med tobön och hans föräldrar.
vad har hänt sen sist?
nå jag har färgat håret på min mor och sen färgade hon mitt, jag har jobbat också och igår köpte jag en box med filmerna Madagaskar, Bee-movie och På andra sidan häcken så gårkvällen spenderades med att se Beemovie fick mig faktiskt ett gott skratt eller två.

ikväll blir det nog att titta igenom kanalerna och se om det är nå film som är värd att se ;P

på tisdagen den 26e augusti då gäller det, enda dagen som vi tre muppar är lediga = SKIP - BO !

nu ska jag fortsätta med att vara social.

Onsdag

weeeloweeelo
har inget att göra, måste ringa mor min och höra när gänget kommer. måååååååh

heeeeejpa

Tisdag

och 4/4 :D är ganska glad att det har varit såpass lugnt som det har varit, annars hade jag nog varit ett gäng mer slut idag än vad jag är. hoppas det blir fler gånger, trivs bra där. nåväl en helg+måndag och en massa skip-bo senare så sitter jag här nu och kollar på lite voice, skaffade oss comhembox igår så nu har vi en massa kanaler i två veckor sen efter det har vi bara medium :D men det nöjer jag mig med.

jesus? hallå? hör du mig? tycker du ska komma till lyyylä typ löningshelgen? blir inte det en bra grej det? typ dra i sig ngn cider och gilla läget.

funderar på när jag ska ha tid och klippa mitt hår som min mor ska färga när hon kommer nu i veckan, nästa vecka? ska ju slinga hennes hår också, intressant? jotack.

haha kul för den som kommer in på min blogg och börjar läsa, den personen måste ju sluta efter två rader?

nu lite mer musik innan jag poppar mig i sängen.

och viktoria, om du hittar hit, ge mig din blogga då!

Lördag

hejhejhallå

har nyss duschat och satt igång mackisvatten.

hittade en sida nyss osm är som buzzador, prova nya grejer gratis nivet :D
buzzscout 

gå in och så :D

Fredag

ta det lugnt mamma!
tillökningen är en bil ;D

fredag idag, känner mig mest seg nu när jag sitter och tittar på os invigningen.

om en och en halv timme får jag ta nästa omgång alvedon sen hoppas jag att jag blir bätre till ikväll så jag orkar med helgen.

nu fortsätta vänta på sverige

i cant belive this!

andra gången jag uppdaterar idag, shiiiiaaaaat
nu tittar vi lite på när och fjärran, intressnt!
längtar tills vi, jag och torbjörn, jag och min sambo alltså, drar ner mot söder bara till sthlm men bättre än ingen resa alls! kanske vi kommer hem med tillökning i familjen :D

nu ska jag ta och göra mitt badkar sällskap!

ciao

Torsdag

idag är jag sjuk =/ mindre bra alltså! hann vara på hedis i två timmar innan jag var tvungen att åka hem, men var tvungen att inhandla lite nödvändigt såsom alvedon och nässpray :) nåväl imorn går jag på natt ett av fyra, om jag nu inte har blivit sjukare så att säga, hade velat dra en tripp mot gällko men dt är ju inte möjligt när jag jobbar i och med att pengarna behövs för mitt sparande till en ny soffa/utlandsresa :D

jojust, lulekalaset :D

Torsdag
Jobbade natt med viktoria, inte kalas men vi fick ju spela skip-bo iaf :D

Fredag
Vaknade seeent, klev upp och sen på kvällen kom linda, kero och håkan, sen även emelie och anders :D vi drog in mot stan ganska sent och for ganska tidigt, blev ganska jobbigt att hitta caisa där bland allt folk, men roligast var nog karusellerna radiobilarna pajade mina knän nå otroligt, sen den där som vaggade samtidigt som den snurrade tobbe och kero som jag åkte med tyckte den var äcklig dom också :D

Lördag
Vaknade sent, väldigt sent, joxade på tills det blev kväll. Jag, syster och sambon min satt och spelade kort och helt från ingenstans började vi diskutera om ytterdörren våran var låst, sen skriker caisa till och jag tittar mot dörröppningen i köket och där står anders, lite rädd blev jag också kan jag säga, sen åker tobbe och anders till kvantum, kero och linda kommer och sen kommer mor+far+ungar. Blandade min första drink och till och med mor min tyckte den var god, sen kom tobbe och anders och efter ett tag även tommy, krille, jonas och adam. haha vad man kan hetsa varandra inom släkten!! haha tommy och tobbe sänkte en sjua på 30minuter kanske? och ja, de mådde bra sen. hade jju planerat att hinna in till boppers som spelade vid åtta men det blev först vid tolv vi kom in :P

det var väl nog skrivet om det?
hade lagt in bilder om jag nu hade fotat några om mitt minneskort i telefonen inte hade varit fullt.

tobbe ringde nyss och meddelade att jag har fått en p.plats :D:D:D:D:D

fasiken vad härligt, alldeles nära vårat hem också.

nu ska jag läsa färdigt min tidning