Lördag

det är lördag, klockan är strax efter fyra på eftermiddagen och alla är helt utslagna :P
igår var det midsommarafton, packade ihop all mat och sånt vi skulle ha med oss till töre och körde iväg. när vi kom fram var grillen igång men mor och far satt ännu i bastun, så in med alla kylgrejer i kylen och sen duka och dona så det bara är att äta. efter många grillspett, majskolvar och grillade kycklingbitar senare så började vi bege oss mot lule igen med caisa i släptåg också :D sen hem och ta nån cider och sen gick tobbe och håkan och hälsa på hos grannen som hade party, sen under kvällen så var alla som flipperkulor mellan våran lägga och hennes. sen måste jag klämma in att jag utklassade nån grabb på hockeyspel, han vart SUR!! haha

nu ska jag diska. tjing

Tisdag

hejhejallamänniskor!

nu sitter jag och tittar på gynning och bröllop :P näe om jag och torrisen ska gifta oss så blir det vi två i vegas.

idag har jag ju som jobbat, skulle egentligen vara ledig men blev utringd just före lunchtid så det blev igar ngn timme, jobbade igår också och sen blir det att jobba imorn också, får se om det blir äckligt långt pass då också. men det tror och hoppas jag inte, får så ont i nacken och ryggen av allt lyftande. Ja jag vet att jag måste lyfta på rätt sätt och dollidoll men det tänker man inte på när man väl känner sig en aning stressad och vill hem.

sen för kanske tio minuter sen fick jag ett bra sms, hoppas det blir något av det :D:D:D:D

nu ska jag titta tv sen sova så jag orkar upp till jobbet imorn.

tjing hejs

Söndag

Hallåhallå! Nåväl helgen har då som sagt spenderats i gällivare, kom fram på fredagkväll och det var jesols själv som kom och hämtade mig. Sen hem och duscha och sen iväg igen och snurra på stan, MYCKET roande måste jag säga. Lördag så var jag barnis när mor, far och Caisa var på begravning sen på kvällen var jag och jesols och snurrade sen skjutsade jag mor och far sen och snurra igen och sen köra hem farbror + fru och sen hämta hem mor och far. Skriver mer sen mina tecken tar slut nu. Saknar dig torris

Onsdag

Sverige vann första matchen och min blogg är lätt intressant.

nu kommer bilder från turko :D

                                                                

det får räcka för tillfället.

måste komma ihåg att bränna bilderna som familjen tagit i turka och sen framkalla allt och lite till :D
+ köpa ett fotoalbum

Lördag

hejhejhemsktmyckethej!

idag är det lördag eller egentligen söndag eftersom klockan är 01.17. Har bjussat mor, far, ollie och wilma på fika sen åkte vi med dom till törka för jag och tobbe skulle ta med oss min bil hem till luleå. Härligt att ha sin egen bil så jag kan köra vart jag vill när jag vill!

nåväl i torsdags jobbade jag ju som planerat och efter jobbet for vi på bolaget och köpte mig lite cider och sen hem och ta någon cider/öl med kero. Som vanligt åkte foggan dvdn igång och jag vart less och igår så grillade vi med kero, linda, anders och emelie sen kom håkan också och efter ngn grogg blev det bestämt att vi skulle på krogen så vi gick över till oss och jag fixade mig lite snabbt sen in till stan och då träffade vi grannens kompis och sen grannen sen gick vi till heroes och sen hem till oss på efterfest. jag och linda hade ett mission som misslyckades brutalt och sen blev det lite misär. Jag och älsk gick väl och la oss vid 6 snåret.

lite tråkiga nyheter fick jag igår också.
vila i frid, hoppas du har det bättre där du är nu.

i nästa inlägg ska jag lägga upp bilder från turkiet.

Turkiet - Side - Pegasus World

jajomen nu kommer uppdateringen! kommer skriva tills batteriet i datorn tar slut så det är bäst jag börjar nu!

Söndag 25/5
Avresedagen, klev upp klockan 06.00 och väckte caisa och ebba som sov hos oss från lördagen. Snabbcheckade så att vi fått med oss allt och att systrarna inte hade något i handbagaget som man inte får. Mor, far, ollie, wilma och tommy kom och hämtade oss så vi packade in oss i bilarna och begav oss ut till kallax. Väl där så var det jordens kö till bagagelämningsgrejen så vi fick snällt stå och köa, när vi kommit fram och så fikade vi lite och kollade taxfreen. 09.40 satt vi på planet och det hade börjat värma upp lite och precis innan vi lyfter ser jag att en hare tävlar med planet, oj vad fort den skuttade!! Flygresan tog bara 4timmar men man hann bli less på en och två gånger måste jag säga.
När vi hade kommit fram och fått våra väskor hoppade vi snällt in i Nazars buss som skulle ta oss till hotellet, på vägen till hotellet började det regna lite halvt så mina förhoppningar om sol var inte höga men det var ju såklart fel av mig. Nåväl när vi skulle ta våra väskor från bussen när vi skulle checka in på hotellet blev de som jobbade med väskbärning sura så vi fick lämna kvar dom där och sen när vi fått rumsnumrerna sa vi vilka rum vi hade och när vi kom fram dit så var dom där. Sen på kvällen kollade vi runt lite där och käkade av den härliga buffen, MUUUMS, sen gick jag, mamma och tobbe till adabaren som var placerad i mitten av poolen. Drack ett par groggar när mamma och tobbe drack öl tyckte dom var starka så när tobbe hämtade nästa och jag tog första klunken var jag nära på att spy den var blandad 9 delar sprit och 1 del juice.

Måndag 26/5
Vaknade väldigt tidigt tror det var 8 turkisk tid då, gick och väckte familjen och drog med dom till frukosten, säger bara MUMS - igen. Sen byta till bad/solkläder och ner till poolen, hittade caisa som gått före dit ner. Legade och stekte ett bra tag och sen bada, bada, bada :D Efter någon timme var jag och större delen av familjen och badade när vi kollade upp mot våra solstolar, vad ser vi? Jo vi ser två packade grabbar som troligtvis upptäckt gratis öl. Haha fick mig ett gott skratt, pappa hoppa upp och ledde torrisen till rummet och jag och wilma tog med oss tommy när vi skulle gå upp, mor och far hade inte mitt och tobbes kort till vårat rum så jag var tvungen att leta i hans fickor - BINGO! Vid middagstid väckte vi grabbarna som fortfarande sov och tobbe trodde på största allvar att det var tisdagmorgon och inte måndagkväll. Behöver jag säga att det blev en tidig kväll? Näe.

Tisdag 27/5
Fick mig ett gott skratt när jag såg att tobbe, tommy och pappa hade bränt sig nå djävulusiskt. Men vad ska man göra? Tobbe och tommy höll sig på rummen mest hela dagen och vi solade på för fullt vi andra, hittade även till snackbaren som var på ada. Sallad, pizza, köttbullar(fyrkantiga) och massa annat gott :D Tror inte att vi gjorde så mycket mer under dagen, eller tobbe shoppade loss som den shopoholicen han är. På kvällen kikade vi in i amphiteatern(tror den hette det) där hade dom en show och höll på att dumma sig och dansa och lite sånt :P skitkul, sen gick vi nog till baren den kvällen också. har inte sååå bra minne över varje detalj.

Onsdag 28/5
Solade, mest troligt iaf, kommer inte ihåg faktiskt. Sen gick vi utforskade hotellet, stranden och affärerna men jag hittade inte något då. Snål säger mamma, ekonomisk säger jag. Show igen, Miss Joy skulle utses. först fick de fyra tjejorna från publiken(en norska, en svenska, en tjeckiska och en österriketjej) sjunga en sång sen skulle de sjunga en sång samtidigt som de gurglade vatten, sen skulle de dansa skakapårumpandans med en sån där sjal som låter när man schejkar och sist hade de två minuter på sig att pussa så många killar i publiken på handen. Det var norskan som tog hem alltihopa. Tror jag inte har skämmats så mycket på länge men det var ändå skojsigt, sen till baren igen :P

Torsdag 29/5
Sola, bada äta :P sen kolla i affärerna igen och spana runt lite sådär roligt :P Showen för kvällen var något som liknade Grease(jag njöt och sjöng med) sen baren igen och sen kolla lite film med mamma, tommy, oliver och älsk.

Fredag 30/5
Näst sista dagen och jag, tobbe, mamma, pappa och caisa drog in till side för att kolla stan, när vi skulle åka in tog vi en taxi en gammal och sliten en och om jag säger att till och med pappa höll i sig behöver jag väl inte tillägga något? Väl där så skrek alla efter en när man passerade deras butiker. Jag köpte ingenting som vanligt men mor och caisa hittade varsin parfym och en väska åt mamma. När vi kom hem började huvet snurra på mig och jag mådde väl inte alltför bra så efter middagen och showen så gick jag och la mig hade både täcke och en tjock filt.

Lördag 31/5 - Söndag 1/6
Sista dagen, vad ska man säga? SOLASOLASOLA måste bli bruna!! fikade och åt mat som grisar inför hemfärden! haha köpte ett par shorts och en väska också, är HELNÖJD!!!! ska lägga in bilder på väskan iaf. Sista showen var itne sådär jättebra men vi såg hela iaf, sen gick vi och packade och skulle vila eftersom bussen skulle gå från hotellet 01.30 och vi skulle börja gå dit vid halv ett. Nåväl sagt och nästan gjort, Caisa däckade i våran säng och jag och tobbe satt och dummade oss. På flygplatsen käkade vi lite på burgerking och sen köpte vi det vi skulle från taxfreen och tog oss genom säkerhetskontrollen. 05.00 lyfte vi och jag satt väl och småsov hela/halva vägen. Innan vi fick landa hann vi med några turer runt lule. Sen skjutsade tommy hem och oss och dom for hemåt/töre och vi gick in till oss.

Det räcker väl? ska lägga in bilder också men det skjuter jag upp tills imorgon - Sorry!

Idag har jag jobbat, har även jobbat igår och ska jobba imorn och på fredag, är fortfarande kvar på hedmans men förhoppningsvis så ska jag få börja springvicka snart. Sen har min gubbe köpt oss en plattis också så nu håller han och håkan på att dona med den!

nu ska jag gå och se så att den funkar som den ska!

TJIING

Söndag

för det är väl söndag idag?
hehu känner mig smått förvirrad i och med att jag inte sovit en blund inatt för att vi åkte till flygplatsen från hotellet halv 2 på natten då. har slumrat till och från under flygresan men det känns inte dess mer i huvet. nväl har haft en härlig vecka med familjen kräfta + min man som var rödare än en kokt kräfta där ett tag.

orkar inte skriva nåmer just nu, kommer nog en lång uppdatering ikväll/imorn med tillhörande bilder :D
men men nästa helg kommer min bil!!! och här nån helg i sommar kanske min bror+kusin kanske komma, får väl se om det blir av men det hade ju varit kul att rasta dom i lule :D bara det inte blir en repris av måndagen, eller för min del hade jag kunnat få ha en sådan kväll.

nu ska jag kolla vidare här och se om jag hittar nå snygga skor!